Αύριο κι όχι σήμερα, η απολογία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επεισόδια με τη Ραπίντ Βιέννης

Η επιτροπή της UEFA έδωσε παράταση ενός 24ωρου

Αύριο κι όχι σήμερα, η απολογία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επεισόδια με τη Ραπίντ Βιέννης
Αύριο και όχι σήμερα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα απολογηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην αρμόδια επιτροπή της UEFA. Η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα της για παράταση ενός 24ωρου, προκειμένου να απολογηθούν δια των εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τα επεισόδια των οπαδών πριν το πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa League με τη Ραπίντ Βιέννης. Έτσι αύριο το πρωί, ο δικηγόρος της εταιρείας, Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Μάκης Τσάτσος θα μεταβούν στην έδρα της UEFA, στην ελβετική πόλη Νιόν.
Η αρχική εισήγηση του εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση είναι ετήσιος αποκλεισμός με τριετή αναστολή, τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών (σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης) και πρόστιμο 150.000 ευρώ.

Ακόμη, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία κάλεσε τον ΠΑΟΚ σε οικονομικό έλεγχο για την ερχόμενη Παρασκευή (31/08), προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία των οικονομικών της ΠΑΕ, διαδικασία που ήταν προγραμματισμένη για τα τέλη Σεπτεμβρίου. Βέβαια, αυτό δεν φαίνεται να προκαλεί κάποια ανησυχία στον ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα, μετά την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top