Αρχίζουν τα...ματς της Super League

Πρεμιέρα με τρία παιχνίδια

Αρχίζουν τα...ματς της Super League

​Η χρονιά για την Super League ξεκινάει με δυσκολίες, καθώς οι περισσότερες ομάδες πήραν στην εκπνοή της λήξης της προθεσμίας την άδεια συμμετοχής, αλλά και χωρίς την αισιοδοξία των προηγούμενων ετών ότι θα δούμε το super θέαμα.

Το πρώτο ματς του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 19:15 στο ΟΑΚΑ με την ΆΕΚ να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και στα Ιωάννινα όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί τον νεοφώτιστο Πλατανιά που παίρνει για πρώτη φορά στην ιστορία του μέρος στο πρωτάθλημα της Super League.

ΟΑΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 7.15 μ.μ.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αρκούδας, Κοντοές, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Γιάγκο, Λαγός, Γροντής, Τσίτας, Κουρέλλας, Παυλής.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Κουρμπέλης, Ναβάρο, Ράγιος, Ουσέρο, Μπακασέτας.

«ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» ΣΑΒΒΑΤΟ 7.15 μ.μ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Ντάσιος, Πάντος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Πατσατζόγλου, Λίλα, Γεωργίου, Τζάνης, Ντε Βινσέντι, Ιλιτς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κουρτεσιώτης, Ποτουρίδης, Ντοέ, Νούνιεζ, Κάλαϊτζιτς, Μαραγκουδάκης, Ουντότζι, Αναστασάκος, Αρότσα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΜΑΝΤΑΛΟΣ (ΓΡΕΒΕΝΗΣ - ΤΑΡΑΝΑΣ)

Το «τριφύλλι» θα κάνει πρεμιέρα στην Λειβαδιά απόψε στις 21:30 και θα προσπαθήσει να φύγει χωρίς απώλειες θέλοντας έτσι να πάρει ρεβάνς για την περσινή ήττα στην Βοιωτία.

Εκτός από τα προβλήματα με τους τραυματισμούς των Μπουμσόνγκ και Κουίνσι ,τους τιμωρημένους Κατσουράνη και Βιτόλο ο ΠΑΟ θα επιδιώξει να καλύψει και τους -2 βαθμούς από την τιμωρία που του επιβλήθηκε λόγω επεισοδίων , στο περυσινό ντέρμπι ��ε τον Ολυμπιακό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (βασικοί-αναπληρωματικοί): Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνος, Πίντο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Λαγός, Φουρλάνος, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Μαυρίας, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης.
Λεβαδειακός (βασικοί – αναπληρωματικοί): Κυριακίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Κοτίτσας, Μαχαίρας, Κουτσόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι, Ακόστα, Ροτζέριο, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Ναπολεόνι, Ζαουί, Βασιλείου, Μπουντόπουλο και Μίλιεβιτς.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top