Επέστρεψαν οι Έλληνες αθλητές από το Λονδίνο

Δείτε φωτορεπορτάζ από την άφιξή τους στην Αθήνα

Επέστρεψαν οι Έλληνες αθλητές από το Λονδίνο

Με την άφιξη του Σπύρου Γιαννιώτη, του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, του Σπύρου Λεμπέση, του ντουέτου Δέσποινας Σολωμού και Ευαγγελίας Πλατανιώτη, των κοριτσιών του ανσάμπλ και της Εθνικής ομάδας πόλο, ολοκληρώθηκε η επιστροφή των Ελλήνων αθλητών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Αν και στο στέρνο των αθλητών μας δεν κρεμόταν κάποιο μετάλλιο, η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και τα χαμόγελα πλατιά.

Εκτός από συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας βρέθηκε εκ μέρους της κυβέρνησης ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα τους αθλητές, που μας εκπροσώπησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Πάνω από όλα, αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια. Μπορεί να μην ήρθαν οι μεγάλες επιτυχίες, όμως, υπήρξαν πλασαρίσματα αθλητών, σε καλές θέσεις, τις οποίες πολλοί δεν περίμεναν», είπε ο κ. Ιωαννίδης και πρόσθεσε: «παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και το γεγονός ότι δεν δόθηκαν αρκετά χρήματα στους αθλητές για την προετοιμασία τους, εκείνοι έκαναν το καλύτερο δυνατό. Εμείς έχουμε την υποχρέωση ως Πολιτεία, να δώσουμε κίνητρα στους αθλητές, έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και αυτό θα κάνουμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top