Τσιάβου - Γιαζιτζίδου: «είμαστε απλήρωτες, άνεργες και υπερήφανες»

Τι δηλώνουν οι χάλκινες Ολυμπιονίκες μας στο διπλό σκιφ

«Η αγάπη των Ελλήνων μας έσπρωξε στο βάθρο», λένε η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου, οι χάλκινες Ολυμπιονίκες μας στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, δηλώνοντας παράλληλα απλήρωτες, άνεργες και υπερήφανες!

Οι Ελληνίδες αθλήτριες της κωπηλασίας τονίζουν πως δεν θέλουν να εκμεταλλεύεται κανείς το πάθος τους και επισημαίνουν πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κάτι ξεχωριστό στην πορεία ενός αθλητή.

«Ο κόσμος πίστεψε σε εμάς και εμείς ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες των συμπατριωτών μας. Απλώς, άφησαν σε εμένα και την Χριστίνα την επιλογή του… χρώματος στο μετάλλιό μας», λέει η Αλεξάνδρα, ενώ η Χριστίνα αναφέρει: «η αγάπη που αισθανθήκαμε ήταν πολύ έντονη. Δεχόμασταν ευχές με κάθε τρόπο… Θέλαμε να κάνουμε κάθε Έλληνα υπερήφανο».

Η Πολιτεία, πάντως, δεν φαίνεται να στάθηκε με όλες τις της δυνάμεις στο πλευρό τους.

«Υπάρχει θέληση. Το θέμα πλέον είναι να υπάρξουν και πράξεις. Η κυβέρνηση οφείλει να κάνει ένα βήμα στήριξης προς τους αθλητές», αναφέρει η Αλεξάνδρα και αποκαλύπτει πως δεν έχουν πληρωθεί το πριμ των μεταλλίων για τις διοργανώσεις του 2009, του 2010 και του 2011!

Απλήρωτη είναι και η Χριστίνα, η οποία κοιτάει την πραγματικότητα κατάματα: «κάποια στιγμή τίθεται και το βιοποριστικό θέμα. Δεν μπορώ να μείνω για πολύ διάστημα ακόμη απλήρωτη και άνεργη. Χρειάζομαι χρόνο να σκεφτώ, αλλά ίσως να εγκαταλείψω την ενεργό δράση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top