Η Ολυμπιονίκης που πέταξε τα παγοπέδιλα... και φόρεσε τα ράσα!

Από πρωταθλήτρια στις παγοδρομίες έγινε καλόγρια!

Η Ολυμπιονίκης που πέταξε τα παγοπέδιλα... και φόρεσε τα ράσα!

​Υπήρξε μία από τις καλύτερες αθλήτριες των ΗΠΑ στις παγοδρομίες, λαμβάνοντας μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Ναγκάνο το 1998, σε ηλικία 17 ετών και κατακτώντας μία 6η και μία 7η θέση!

Οι επιτυχίες της όμως δεν έμειναν εκεί, αφού η Κίρστιν Χόλουμ, είχε τερματίσει πρώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων το 1997 και μάλιστα σπάζοντας το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ στα 3.000 μέτρα!

Σήμερα, σε ηλικία 32 ετών η πρωταθλήτρια των παγοδρομιών, έχει πετάξει τα παγοπέδιλα της και φόρεσε τα ράσα! Το όνομα της είναι πλέον Αδερφή Κάθριν και είναι καλόγρια στο Τάγμα των Φραγκισκανών.

Η ίδια σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να συνεχίζει στον αθλητισμό. Θυμάμαι έντονα την ημέρα που είπα στη μητέρα μου πως δεν θέλω να αθλούμαι ούτε να παίζω μουσική ούτε να κάνω κάτι παρόμοιο. Αισθανόμουν διαφορετικά».

Η μητέρα της, Ντιάνα Χόλουμ,που ήταν και προπονήτριά της, κάτοχος τεσσάρων Ολυμπιακών μεταλλίων, στήριξε την κόρη της σε αυτήν της την απόφαση και με σεβασμό δήλωσε: «Ήμασταν πολύ κοντά. Πάντα ήξερα. Εστίαζε ολοένα και περισσότερο στην πίστη της. Δεν θα μπορούσα παρά να μην είμαι χαρούμενη για την ευτυχία της. Δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή της, γιατί η ζωή της είναι πλέον πλήρης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top