Στο γραφείο του Ιωαννίδη ο Ηλιάδης

Τι δήλωσαν ο υφυπουργός Αθλητισμού και ο Ολυμπιονίκης

Στο γραφείο του Ιωαννίδη ο Ηλιάδης

Τα συγχαρητήρια της πολιτείας δέχθηκε στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού ο Ηλίας Ηλιάδης, που χάρισε στη χώρα μας το πρώτο της μετάλλιο στους Αγώνες του Λονδίνου.

«Είναι ο καλύτερος τζουντόκα στον κόσμο στην κατηγορία του. Από την πλευρά της η Πολιτεία αυτά που υπόσχεται πρέπει να τα κρατάει, και αυτό το λέω για να τα ακούσω πρώτος από όλους εγώ! Ο Ηλίας είναι ακόμα νέος, μόλις 26 ετών και πιστεύω ότι έχει ακόμα πολλές διακρίσεις μπροστά του. Είναι “χρυσάφι” και τα “χρυσάφια” πρέπει να τα προσέχουμε», δήλωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Ηλιάδης τόνισε: «το πιο σημαντικό για μένα ήταν που ο Υφυπουργός βρισκόταν μαζί μου όλη την ημέρα που αγωνιζόμουν, μέχρι που ανέβηκα στο βάθρο. Παρακολούθησε και τ��υς πέντε αγώνες μου και μου έδινε κουράγιο με τα λόγια του. Από την καρδιά μου το λέω πως είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήταν πλάι μου κι έτσι ένιωθα ότι μέσα από τη δική του παρουσία ήταν όλη η Ελλάδα δίπλα μου».

Σχολιάζοντας τον σάλο που δημιουργήθηκε επειδή κανείς δεν τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο, ο Ολυμπιονίκης μας δήλωσε ότι «αυτή η υποστήριξη ήταν για μένα πολύ πιο σημαντική από αυτό που άκουσα να λέγεται περί μη υποδοχής μου στο αεροδρόμιο. Εξάλλου δεν είχα ειδοποιήσει ότι επιστρέφω».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top