"Τέλος εποχής" για τον Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό

"Δεν θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Εξάντλησα τα περιθώρια μου"

"Τέλος εποχής" για τον Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό

​Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, ο μέχρι πέρυσι αρχηγός των "πρασίνων" , Γιώργος Καραγκούνης, δηλώνοντας στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ : "Τώρα που η ομάδα νίκησε την Μάδεργουελ και επειδή μετά τη νίκη έχει επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης, είναι η ώρα να μάθει ο κόσμος ότι δεν θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Τα περιθώρια εξαντλήθηκαν. Τίμησα το συμβόλαιο μου μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Δεν έγινε συζήτηση επί της ουσίας για την παραμονή μου."

Ο ίδιος, χωρίς να αποσύρεται από το ποδόσφαιρο διευκρίνισε: «Εγώ δεν θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο, θέλω να παίξω ακόμα. Από πέρυσι είχα δει κάποια πράγματα, έγιναν κάποιες συζητήσεις. Είχα δει την επιθυμία του προπονητή, ποδοσφαιρικά και την αντιμετώπιση που είχα πέρυσι. Η διοίκηση ήθελε να το πάμε όσο πήγε και τελικά να κάνω πίσω. Σ��ο τέλος κάπου και η διοίκηση το ξανασκέφτηκε και φτάσαμε εδώ και εφόσον είναι και επιθυμία του προπονητή, δεν είναι εύκολο να πιέζουμε καταστάσεις και πράγματα."

Και έκλεισε τις δηλώσεις του, ξεκαθαρίζοντας πως: «Δεν έγινε κάποιο ραντεβού με τη διοίκηση. Η διοίκηση με ήθελε, μου έλεγαν ότι ο προπονητής με ήθελε αλλά αυτό σίγουρα δεν ήταν αλήθεια. Είναι σεβαστή η άποψη κάθε προπονητή, μη αποδεκτή όμως από εμένα. Είπαν ότι ζήτησα εγγυήσεις για τη συμμετοχή μου. Εγγυήσεις σήμερα δεν δίνει ούτε η τράπεζα. Μετά από 20 χρόνια καριέρας δεν έχω δώσει δικαιώματα. Τα σκέφτηκα όλα αυτά, είπα να βρούμε λύση για να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Αυτό δεν επετεύχθη. Εξάντλησα τα περιθώριά μου. Θα έπρεπε να έχουμε βρει λύση νωρίτερα. Όλα τα καλά φτάνουν στο τέλος τους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top