Στα πανιά και τα νερά οι Έλληνες αθλητές

Το σημερινό πρόγραμμα της χώρας μας στο Λονδίνο

Ιστιοπλοΐα, κολύμβηση, κωπηλασία και πόλο έχει σήμερα το ελληνικό «μενού» στο Λονδίνο, με τα δύο τελευταία αγωνίσματα να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Τρία πληρώματα διεκδικούν την πρόκριση στους τελικούς της κωπηλασίας: η τετράκωπος, με τους Στέργιο Παπαχρήστου, Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Τσίλη και Γιάννη Χρήστου (12:20), οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου (12:30) και οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδάνης στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών (12:50).

Στις 13:20 η εθνική πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει το Καζακστάν για την 3η αγωνιστική του Α’ Ομίλου.

Στην κολύμβηση, ο Γιάννης Καλαγάρης αγωνίζεται στις 12:15 στα 50μ. ελεύθερο, ενώ ο Στέφανος Δημητριάδης στις 13:15 στα 100μ. πεταλούδα.

Τέλος, η αγωνία κορυφώνεται στην ιστιοπλοΐα: ο Γιάννης Μιτάκης αγωνίζεται στην 7η 8η ιστιοδρομία των Finn, οι Αιμίλιο; Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας στις ίδιες κούρσες των Star και οι Διονύσης Δήμου/ Μιχάλης Πατενιώτης στα 49er. Επίσης, οι Βύρω��ας Κοκκαλάνης και Άννα Αγραφιώτη μετέχουν στην 5η και 6η κούρσα των RS-X, ενώ πρεμιέρα κάνουν τα 470 ανδρών, με τους Παναγιώτη Καμπουρίδη και Στάθη Παπαδόπουλο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top