Ηλιάδης, σπαθί και ελληνικό κουπί σήμερα στο Λονδίνο

Οι αθλητές μας που αγωνίζονται την πέμπτη ημέρα των Ολυμπιακών

Ηλιάδης, σπαθί και ελληνικό κουπί σήμερα στο Λονδίνο

Στην «μάχη» των Ολυμπιακών Αγώνων ρίχνεται σήμερα το βαρύ πυροβολικό, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας στο τζούντο Ηλίας Ηλιάδης! Παράλληλα, τα ελληνικά κουπιά βάζουν πλώρη για τον τελικό.

Γαλανόλευκο ενδιαφέρον από τις 11:00, οπότε και οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη δίνουν το τελευταίο τους παιχνίδι στη φάση των ομίλων του μπιτς βόλεϊ, αντιμετωπίζοντας τις πανίσχυρες Κινέζες Ζανγκ Ξι και Ξούε και με νίκη διασφαλίζουν την πρόκρισή τους στους «16». Αν χάσουν, θα περιμένουν το άλλο ματς του ομίλου, ελπίζοντας να πάρουν την τρίτη θέση του Β’ ομίλου.

Στις 11:30 ο Ηλίας Ηλιάδης αρχίζει τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Σλοβάκο Ραντλ. Ο Έλληνας τζουντόκα, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό, αν αγωνιστεί στους «16» θα βρει τον Γάλλο Μπουφέ ή τον Λιθουανό Μπαούζα, ενώ στα προημιτελικά πιθανότερος αντίπαλός του είναι ο Ρώσος Ντενίσοφ

Λίγο μετά τις 13:00, ξεκινούν οι βουτιές μας με την Νέρι Νιαγκουάρα αγωνίζεται στα 100μ. ελεύθερο και τον Ανδρέα Βαζαίος στα 200μ. μικτή ατομική, ενώ στις 13:00 τα αδέλφια Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας θα τραβήξουν κουπί με στόχο τον τελικό της δικώπου.

Στις 16:00 έχουμε ξιφασκία, με την Βάσω Βουγιούκα να δίνει τον πρώτο της αγώνα κόντρα στη Βρετανίδα Μποντ-Γουίλιαμς. Εφόσον προκριθεί, θα παίξει (17:05) με την Πολωνή Σότσα ή την Καναδή Σασίν για την οκτάδα, όπου πιθανότατα θα βρει απέναντί της την ισχυρή Τζιγέον Κιμ από τη Νότιο Κορέα. Ο προημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τις 17:40, ενώ τα ημιτελικά στις 19:30 και ο τελικός 22:30.

Τέλος, την ίδια ώρα με την ξιφασκία, θα συνεχίσουν τις κούρσες τους στην ιστιοπλοΐα οι: Βαγγέλης Χειμώνας στα Laser (5η και 6η ιστιοδρομία), Άννα Αγραφιώτη στα Laser radial (5η και 6η ιστιοδρομία), Δήμου/ Πατενιώτης στα 49er (5η και 6η ιστιοδρομία), Βύρωνας Κοκκαλάνης και η Αννα Σκαρλάτου στα RS-X (3η και 4η ιστιοδρομία).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top