Παναθηναϊκός: Σήμερα ο σημαντικός αγώνας με την Μάδεργουελ

Έχει καταλήξει στην 11άδα ο Φερέιρα

Παναθηναϊκός: Σήμερα ο σημαντικός αγώνας με την Μάδεργουελ

Έφτασε η ώρα του "κομβικού" αγώνα για τον Παναθηναϊκό, αφού από το αποτέλεσμα του σημερινού ματς με τη Μάδεργουλ, θα εξαρτηθεί η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Ο αγώνας είναι σήμερα στη Σκωτία στις 21:45 (ΟΤΕ-Sport 1).

Οι «πράσινοι», έχουν γράψει ιστορία στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αφού απόψε θα μετρήσουν τη 250ή διεθνή εμφάνισή τους!
Πέρα απ' αυτό όμως, η πρόκριση είναι σημαντική αφού τα έσοδα θα ανακουφίσουν κάπως οικονομικά την ομάδα. Αν προκριθούν, ακόμη και με αποκλεισμό στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν θα έχουν εξασφαλίσει (τουλάχιστον) 6 εκατομμύρια ευρώ από τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.
Αγωνιστικά, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα έχει καταλήξει στην 11άδα, με τους Καρνέζη, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Μαρίνο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο και Τοτσέ να κάνουν την αρχή.
Ο Φερέιρα θεωρεί την ομάδα του φαβορί λέγοντας: "Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ιστορία στη διοργάνωση, με κορυφαία τον τελικό του 1971. Άρα, θα πω ότι λόγω της εμπειρίας του είναι φαβορί. Η ιστορία λέει ότι τα φαβορί ισχύουν μέχρι να αρχίσει το παιχνίδι, διότι μετά π΄ρεπει να το δείξουν δτο γήπεδο."
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top