Ο έρωτας του πυγμάχου Λ.Χαχαμίδη και της αθλήτριας που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

"Mr. & Mrs X": Το ζευγάρι που ξέρει ν' αντέχει στα χτυπήματα!

Λευτέρης Χαχαμίδης- Βούλα Παπαχρήστου: Δύο πρόσωπα που απασχόλησαν την αθλητική επικαιρότητα πολύ τους τελευταίους μήνες, ένα ζευγάρι που μέσα από τον αθλητισμό, στην κατηγορία του ο καθένας, ξέρει ν'αντέχει στα χτυπήματα!

H Βούλα Παπαχρήστου -το πρόσωπο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, διατηρεί σχέση με το Λευτέρη Χαχαμίδη- πυγμάχο και πρωταθλητή του kickboxing, εδώ και δύο χρόνια. Το νεαρό ζευγάρι γαλουχημένο στην πειθαρχία, την προπόνηση και την άθληση γενικότερα, εκτός από πολύ ερωτευμένο, απολάμβανε και την κοινή αθλητική ζωή που έκαναν μαζί.

Μάλιστα, η Βούλα εκτός από τις δικές της σκληρές προπονήσεις, συνόδευε τον καλό ��ης και προπονούταν μαζί του και στην πάλη, για να περάσουν ώρες μαζί, ενώ ο ίδιος θαύμαζε την αντοχή της!

Ο δυνατός πυγμάχος στην προσωπική του σελίδα δεν χάνει ευκαιρία να δηλώσει ανοιχτά την περηφάνεια του για το κορίτσι του, την "Mrs X", όπως την αποκαλεί.

Το 2011, ήταν κομβική χρονιά για την ίδια, αφού ένα Χρυσό Μετάλλιο και η πρωτιά της στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων, αλλά και στη Σούπερ Λίγκα κάνουν το ζευγάρι να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος, στις 20 Ιούλιου 2011 γίνεται και πρωταθλήτρια στην καρδιά (επίσημα και δημοσίως) του αυθόρμητου και απρόβλεπτου πυγμάχου, αφού σε μια νυχτερινή τους έξοδο, στο μαγαζί που εμφανιζόταν ο καλός του�� φίλος Νίκος Βέρτης, της κάνει πρόταση γάμου επί πίστας!!!

Όλα κυλούν ήρεμα, ενώ φήμες θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται το Δεκέμβριο του 2012.

Τον Μάιο παρευρίσκονται στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας και χαμογελαστοί ανυπομονούν για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ωστόσο, τα χτυπήματα στη ζωή των αθλητών δεν λείπουν, αφού η ήττα του Λευτέρη Χαχαμίδη από τον αντίπαλο του Λευτέρη Μπιτάκο στο "The Battle 2", με τον οποίο είχε ξεσπάσει μεγάλη κόντρα και τώρα ο αποκλεισμός της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, εξαιτίας του σάλου που προκάλεσε ένα σχόλιο στο twitter, βάζουν σκληρά εμπόδια στη ζωή του ζευγαριού.

Ωστόσο, ως αθλητές που είναι, ξέρουν να αντέχουν στα "χτυπήματα" της μοίρας και μαζί αγκαλιά όπως τους βλέπουμε στις φωτογραφίες... θα ορθοποδήσουν!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top