Διαβάστε για την ζωή της Βούλας Παπαχρήστου που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Προφητικές οι τελευταίες της δηλώσεις – Ποιος είναι ο άντρας που στέκεται στο πλευρό της

Διαβάστε για την ζωή της Βούλας Παπαχρήστου που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Η Βούλα Παπαχρήστου, το κορίτσι που μέχρι πριν από λίγες ώρες θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1989 στην Αθήνα.

Μία κοπέλα με ξανθό μαλλί, έντονα χαρακτηριστικά , πολύ γυμνασμένο κορμί που ενώ μέχρι λίγες ώρες πριν όλοι οι Έλληνες περίμεναν για να χαρούν με τις επιτυχίες της στα γήπεδα του Λονδίνου έρχεται ένα τέτοιο περιστατικό να αμαυρώσει την ίδια αλλά και την μέχρι τώρα αξιόλογη πορεία της.

Είναι αρραβωνιασμένη και συζεί στο Παγκράτι με τον αθλητή της πάλης, Λευτέρη Χαχανίδη. Ο έρωτάς τους μετράει ήδη 4 χρόνια ενώ η πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της ήρθε μετά μουσικής και συγκεκριμένα πριν ενάμισι χρόνο ενώ διασκέδαζαν ακούγοντας τα τραγούδια του Νίκου Βέρτη. Δεν είναι λίγες οι φορές που η νεαρή Βούλα έχει δηλώσει ότι είναι έτοιμη να χορέψει τον Χορό του Ησαΐα τον Δεκέμβριο του 2012.

Με την μεγάλη της αγάπη, τον αθλητισμό άρχισε να ασχολείται από τα 9 της χρόνια.

Ξεκίνησε με την ενόργανη, συνέχισε με το μήκος αλλά την κέρδισε το τριπλούν.

Το 2008 ήρθε Τρίτη στο παγκόσμιο Ε/Ν και το 2009 πρώτη στους Πανευρωπαϊκούς Νέων και Τρίτη στους Μεσογειακούς.

Σημαντική χρονιά για την ίδια ήταν και το 2011 όπου ήρθε πρώτη στους Πανευρωπαϊκούς Νέους και πρώτη στη Σούπερ Λίγκα.

Συγκλονιστική είναι μία από τις τελευταίες της δηλώσεις που είχε μιλήσει ανοιχτά στο ΒΗΜΑ για την τόσο μεγάλη ευκαιρία που την περιμένει με την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Έπειτα από τόσα χρόνια και πολύ δουλειά είδα ότι όσο μεγαλώνω είναι αρκετά δύσκολο, λόγω του σχολείο και των υποχρεώσεων, αλλά τελικά οι προσπάθειες έπιασαν τόπο, αφού θα αγωνιστώ στην Ολυμπιάδα. Αυτή η χρονιά είναι ταγμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και με τον προπονητή μου είμαστε προσεκτικοί και θέλουμε να τελειοποιηθούμε σε όλα τα στοιχεία για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Προφητικά όμως μπορούν να θεωρηθούν και τα λόγια της για το πώς αντιμετωπίζει η ίδια τους αντιπάλους της:

"Γενικά εγώ θέλω να σκοτώνω τους αντιπάλους μου από το ξεκίνημα των προσπαθειών μου. Θέλω να κάνω δύο τρία καλά άλματα και να τελειώνω τον αγώνα! Μπαίνω με τσαμπουκά στους αγώνες, δεν καταλαβαίνω τίποτα."

​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top