Ποιός ποδοσφαιριστής έβαλε στο Twitter την γυναίκα του γυμνή;

Δείτε την πόζα που «άναψε» το Ίντερνετ

Ποιός ποδοσφαιριστής έβαλε στο Twitter την γυναίκα του γυμνή;
Έχουμε δει και έχουμε δει φωτογραφίες διασήμων στο Twitter, αλλά αυτή που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό γνωστού ποδοσφαιριστή ξεπερνά κάθε προηγούμενο: την… γυναίκα του γυμνή «ανέβασε»!

​Το «καυτό» tweet ανήκει στον Σαντιάγκο Κανιθάρες, τον πρώην τερματοφύλακα της Ρεάλ και της Βαλένθια, ο οποίος φαίνεται ότι αποφάσισε να… σκοράρει σε «χτυπήματα» στο Twitter του, αφού στη φόρα βγήκαν τα απόκρυφα της γυναίκας του την ώρα που εκείνη βρισκόταν μέσα στη μπανιέρα!

Μετά από λίγα λεπτά η φωτογραφία εξαφανίστηκε από το Twitter, ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει στο Ίντερνετ και να κάνει τον γύρο του κόσμου!

«Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ήταν η 2,5 χρονών κόρη μου αυτή που τράβηξε τη φωτογραφία. Εγώ ήμουν στο ράλι Aviles με τα μεγαλύτερα παιδιά μου, ενώ η γυναίκα μου ήταν με την μικρή», είπε ο τερματοφύλακας, προσθέτοντας ότι την ζημιά την έκανε το… Instagram, με το οποίο είναι συνδεδεμένο το Twitter του.

Κι αν οι περίπου 170.000 followers του (και όχι μόνο) θαύμασαν την ομορφιά της καλής του, η hot αποκάλυψη δεν άρεσε στον ίδιο: «δεν ήξερα σε ποιά να φωνάξω, στη γυναίκα μου ή στη μικρή. Τελικά, δεν μάλωσα καμίαΗ γυναίκα μου το πέρασε χειρότερα από μένα, όπως μπορεί να φανταστεί ο καθένας. Για μία γυναίκα, το να αποκαλυφθεί μία γυμνή φωτογραφία της είναι κάτι πολύ άβολο. Πέρασε δύσκολα, αλλά τις τελευταίες ημέρες άρχισε να συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να το αντιμετωπίσει ως αστείο».

​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top