Ο Μάκης Κατσαβάκης υπέγραψε για ένα χρόνο με τον Άρη!

Δείτε τι δήλωσε ο έμπειρος προπονητής

Ο Μάκης Κατσαβάκης υπέγραψε για ένα χρόνο με τον Άρη!
Ο Μάκης Κατσαβάκης είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας του Άρη για τον επόμενο χρόνο!
«Πρέπει να παραμερίσουμε το εγώ και να δουλέψουμε με τη φιλοσοφία του εμείς. Εχω δύναμη, τόλμη και εμπειρία για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Θα χρειαστεί προσο��ή στο να επιλέξουμε, με βάση τον περιορισμό που έχουμε, τις μεταγραφές μας», είπε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε «θέλει πολύ ψάξιμο και γρήγορες ενέργειες, προκειμένου να καλύψουμε το έδαφος που έχει χαθεί. Υπάρχει "γύμνια", κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, στους παίκτες κάτω των 24 ετών».
Από την άλλη, παραδέχτηκε πως αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του και συμπλήρωσε: «με υπομονή, ώριμη σκέψη και εφόσον μου δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος, πιστεύω ότι θα πετύχω. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε. Η ομάδα θα έχει σκαμπανεβάσματα και εδώ ακριβώς θα είναι που θα χρειαστεί τη συμπαράσταση από τους υποστηρικτές της».
Ο κ. Κατσαβάκης ανακοίνωσε ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα, ενώ από 23 Ιουλίου ως τις 6 Αυγούστου θα διεξαχθούν φιλικά παιχνίδια με το εξωτερικό,τα οποία είναι συμφωνημένα από πέρυσι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top