Στους δρόμους αλλά και στο βασιλικό παλάτι συνέχισαν το πάρτυ οι Ισπανοί Πρωταθλητές!

Με το τρόπαιο στα χέρια..έκαναν τη Μαδρίτη κόκκινη από τις φανέλες!

Στους δρόμους αλλά και στο βασιλικό παλάτι συνέχισαν το πάρτυ οι Ισπανοί Πρωταθλητές!

​Είναι οι Πρωταθλητές της Ευρώπης και το χαίρονται!!! Γι' αυτό, ένα ξέφρενο πάρτυ στήθηκε και πλημμύρισε με χαρά και αισιοδοξία... αλλά και κόκκινες φανέλες... τους δρόμους της Μαδρίτης!

Οι Ισπανοί πρωταθλητές Ευρώπης για το 2012, αλλά και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε τίτλους τέτοιου επιπέδου, επιβιβάστηκαν σε ανοικτό λεωφορείο και έχοντας στα χέρια τους το Κύπελλο που έδωσε τα χαμόγελα πίσω στον ισπανικό λαό, γύρισαν το κέντρο της πόλης! Γύρω τους χιλιάδες κόσμος να χειροκροτά, να επευφημεί και να τους αποθεώνει!

Το πάρτυ συνεχίστηκε, όταν οι Πρωταθλητές ανέβηκαν στην ειδικά στημένη εξέδρα και τραγούδησαν "We 're the Champions", ήπιαν σαμπάνια και πανηγύρισαν για δεύτερη μέρα! Την παράσταση έκλεψε ο Πέπε Ρέινα, το πειραχτήρι τη ομάδας.., ενώ όλη ομάδα συγκινημένη φωτογραφήθηκε για την ιστορική αυτή στιγμή!

Πριν το ξέφρενο γλέντι, οι Ισπανοί πρωταθλητές ήταν καλεσμένοι στο παλάτι, όπου τους υποδέχτηκε και τους συνεχάρη ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος, ο πρίγκιπας Φελίπε και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top