Ήττα για την εθνική μπάσκετ από τη Βραζιλία

Ευχαριστημένος ο Ζούρος από τις επιδόσεις των παικτών

Ήττα για την εθνική μπάσκετ από τη Βραζιλία

​Έχασε η εθνική μπάσκετ από τη Βραζιλία, ολοκληρώνοντας έτσι τα φιλικά προετοιμασίας, ενόψει του προ-ολυμπιακού τουρνουά στη Βενεζουέλα της Βραζιλίας.

Μετά από 4 νίκες σε διαδοχικούς αγώνες, ηττήθηκε με σκορ 78-71 από τη διοργανώτρια Βραζιλία. Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο πρώτος σκόρερ της «γαλανόλευκης» με 15 πόντους, ενώ από τους γηπεδούχους κορυφαίος ήταν ο Μασάδο με 22 πόντους.
Η αποστολή της ελληνικής ομάδας μπάσκετ αναχωρεί στις 14:00 οδικώς για το Σάο Πάολο και από εκεί στις 20:25 θα μεταβεί αεροπορικώς στη Βενεζουέλα. Η άφιξή της στο Καράκας αναμένεται στις 1:30 πμ τα ξημερώματα του Σαββάτου.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ήταν ένα καλό και δυνατό φιλικό, παρά την εχθρική διαιτησία και την ήττα. Νομίζω ότι είχαμε αρκετά καλά στοιχεία, παρά το ότι είχαμε απουσίες, αφού ο Βασιλειάδης δεν αγωνίστηκε εξαιτίας ενοχλήσεων στο πέλμα και ο Φώτσης έπαιξε λίγο, καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι....Συνεχίζουμε, βήμα βήμα, η ομάδα είνα�� σε καλό δρόμο και είμαι αισιόδοξος πως στη Βενεζουέλα θα πετύχουμε το μεγάλο στόχο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Ζούρος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top