Από τις 2 Ιουλίου ενεργός ρόλος για τους φίλους του Παναθηναϊκού

Τι δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος

Από τις 2 Ιουλίου ενεργός ρόλος για τους φίλους του Παναθηναϊκού
Τα σχέδια του για την υλοποίηση του σχεδίου σωτηρίας μέσω της λαϊκής βάσης στον Παναθηναϊκό ανέλυσε για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνοντας αισιόδοξος για την επιτυχία του εγχειρήματος. Ο γνωστός επιχειρηματίας άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι θα ενταθούν οι προσπάθειες για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Από τις 2 Ιουλίου θα μπορεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού να πάρει την ομάδα στα χέρια του, όπως αναφέρει η προωθητική καμπάνια της παναθηναϊκής συμμαχίας, συμμετέχοντας μέσω του μοντέλου της λαϊκής βάσης στην διοίκηση της ομάδας.

Όπως εξήγησε ο Γιάννης Αλαφούζος, αυτός είναι ο ενδεδειγμένος δρόμος αυτή την στιγμή για να μπορέσει να σωθεί η ομάδα.

Το γεγονός ότι η ομάδα του τριφυλλιού έχει ακόμη να εξοφλήσει υποχρεώσεις ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα αδειοδότησης δεν δείχνει να τρομάζει τους εμπνευστές του εγχειρήματος.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι το θέμα της ΓΗΠΕΛ δεν αποτελεί πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε καθαρά ότι υπάρχουν τρόποι να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της ομάδας.

Από τις 2 Ιουλίου, λοιπόν, οι φίλοι του Παναθηναϊκού με την συνδρομή τους στην παναθηναϊκή συμμαχία θα μπορούν να έχουν λόγο στις εξελίξεις της αγαπημένης τους ομάδας προκειμένου να ξεφύγει από το διοικητικό και οικονομικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top