Επέστρεψε η Εθνική μας ομάδα με το κεφάλι ψηλά!

Θερμή υποδοχή-Σάντος: «Πιστεύω όμως ότι εκπροσωπήσανε επάξια την πατρίδα»

Επέστρεψε η Εθνική μας ομάδα με το κεφάλι ψηλά!

Με το κεφάλι ψηλά επέστρ��ψαν οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας που μας έκαναν περήφανους καθώς έφτασαν στους 8 του Euro 2012.
Στις 3 παρά 10 το μεσημέρι έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελεύθεριος Βενιζέλος όπου η υποδοχή ήταν θερμή.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και φίλαθλοι, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις αντίκρισαν τους διεθνείς. Έτρεξαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους ενώ τους ευχαρίστησαν και για την απόδοση τους στο Euro.

Οι παίκτες, ο Φερνάντο Σάντος αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος δήλωσαν πως «αποχαιρετάμε το Euro με ψηλά το κεφάλι αφού στόχος της Εθνικής ήταν η πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος » και αναγνώρισαν ότι η Γερμανία ήταν καλύτερη ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε πως «Πρώτα από όλα θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους ποδοσφαιριστές για όλη αυτήν την προσπάθεια που έκαναν από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι το οποίο δυστυχώς για μας ήταν χθες. Πιστεύω όμως ότι εκπροσωπήσανε επάξια την πατρίδα και τα χρώματα της Ελλάδας. Εγώ τουλάχιστον είμαι πολύ περήφανος για αυτούς και για την προσπάθειά τους.

Για το χθεσινό παιχνίδι θεωρώ ότι είναι κρίμα το γεγονός ότι καταφέραμε να κάνουμε το πιο δύσκολο κομμάτι που ήταν να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι σχετικά νωρίς στο β ημίχρονο, δεν μπορέσαμε δυστυχώς όμως να κρατήσουμε αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα για παραπάνω χρονικό διάστημα. Το πολύ σύντομο γκολ που δεχτήκαμε μας έκοψε τη φόρα και τα φτερά και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναγνωρίσουμε την αξία της γερμανικής ομάδας που ήταν πολύ δυνατή κα μας απέκλεισε. Τώρα τελείωσε αυτό και πάμε να σκεφτούμε το μέλλον μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top