Σάντος σε βρετανό δημοσιογράφο: «Κανείς δεν μπορεί να κάνει μαθήματα στην Ελλάδα!»

Ο προπονητής της Εθνικής υπερασπίστηκε την περηφάνια των Ελλήνων!

Μια απίστευτη απάντηση που μας έκανε διπλά εθνικά υπερήφανους, έδωσε ο Φερνάντο Σάντος σε βρετανό δημοσιογράφο, κατά την συνέντευξη Τύπου που δόθηκε μετά τν ηρωική πρόκριση της εθνικής μας ομάδας στους οχτώ της Ευρώπης!

Ο Σάντος, έβαλε τον βρετανό δημοσιογράφο στη θέση του, όταν εκείνος τον ρώτησε «αν η Ελλάδα έπαιξε για να αποδείξει στην Μέρκελ ότι κάνει λάθος που λέει ότι οι Έλληνες πρέπει να διατηρηθούν σε χαμηλό βιοτικό επίπεδο».

Τι του απάντησε ο Σάντος;

«Όχι, παίξαμε γιατί μας εμπνέει η ιστορία της χώρας που γέννησε την δημοκρατία και όλες τις υπόλοιπες μεγάλες αξίες που σήμερα απολαμβάνει όλος ο κόσμος. Για αυτό παίξαμε και είναι ώρα όλοι σας να δείξετε σεβασμό. Κανείς δεν μπορεί να ΜΑΣ κάνει μαθήματα…»

Και συνέχισε:

«Στην Ελλάδα ξεκίνησαν όλα και άπαντες οφείλουν να τη σέβονται. Η Δημοκρατία ήρθε από εκεί και τόσες άλλες αρχές και επιστήμες διδάχθηκαν από τους Έλληνες που έχουν τεράστια υπερηφάνεια και αξίζουν τον σεβασμό όλων. Αυτό που μας εμπνέει δεν είναι τα σχόλια τέτοιου τύπου, αλλά η τεράστια ιστορία της Ελλάδας».

Χαρακτηριστικό είναι δε, πως την ώρα που ο βρετανός δημοσιογράφος έκανε την ερώτηση, οι άνθρωποι της διοργάνωσης έσπευσαν να τον σταματήσουν, αλλά ο τεχνικός της εθνικής μας, τους έκανε νόημα να τον αφήσουν να ολοκληρώσει, δίνοντας του μια αποστομωτική απάντηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top