Ρίχνεται στη μάχη του Euro απόψε η εθνική μας!

Κόντρα στη Ρωσία αγωνίζεται η «γαλανόλευκη»

Ρίχνεται στη μάχη του Euro απόψε η εθνική μας!

Κόντρα στη Ρωσία θ΄αγωνιστεί απόψε η εθνική μας ομάδα, η οποία καλείται ν΄ανατρέψει όλα τα προγνωστικά, και να περάσει στην προημιτελική φάση του Euro.

Ο αγώνας, θα μεταδοθεί στις 21:45 από την ΕΤ1, με την «γαλανόλευκη», να έχει σύμμαχο 3.000 έλληνες που έχουν θα βρίσκονται στο στάδιο «Narodowy» της Πολωνίας.

Η Εθνική μας, το μόνο που χρειάζεται για να πάρει το «εισιτήριο» για τον προημιτελικό, είναι… «μισό» γκολ.

Ωστόσο αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο, μιας και οι Ρώσοι αντίπαλοι είναι αξιόλογοι, χωρίς να έχουν χάσει στα τελευταία 16 παιχνίδια!

Οι Έλληνες απόψε θα εμφανιστούν με διαφορετική σύνθεση, καθώς θα επιστρέψει ο Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Κατσουράνης θα πάει στη φυσική του θέση και ο Τζαβέλλας θα πάρει αυτή του Χολέμπας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σηφάκης. Τη θέση του αριστερού μπακ θα καλύψε ο Τζαβέλλας, ενώ αυτή του δεξιού ο Τοροσίδης. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Παπασταθόπουλος και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Στα χαφ θα βρίσκονται και πάλι οι Κατσουράνης (σε ρόλο αμυντικού χαφ), Μανιάτης και Καραγκούνης, ενώ στην τριπλέτα της επίθεσης θα βρίσκονται οι: Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Γκέκας (κορυφή).

Να σημειώσουμε πως εκτός μάχης είναι οι τραυματίες, Χαλκιάς, και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top