Εν μέσω... καταιγίδας η νίκη της Γαλλίας

Κέρδισε 2 - 0 την Ουκρανία

Εν μέσω... καταιγίδας η νίκη της Γαλλίας

Βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Euro έκανε η Γαλλία κερδίζοντας 2 - 0 την Ουκρανία, με τον αγώνα να διακόπτεται για περίπου μία ώρα λόγω βροχής!

Οι δύο ομάδες έκαναν την σέντρα, αλλά ο καιρός έκανε τα δικά του: οι ουρανοί άνοιξαν και άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς.
Λίγο μετά τις 20:00, ο αγώνας ξεκίνησε από το 5ο λεπτό, σημείο στο οποίο είχε σταματήσει.

Την αρχή στις ευκαιρίες έκανε η Γαλλία, με τον Μπενζεμά να σουτάρει δυνατά αλλά να τον αποκρούει ο Πιάτοφ. Η ομάδα βρέθηκε κοντά στο γκολ και στο 29', όταν ο Μενέζ βρέθηκε απέναντι στον Πιάτοφ, αλλά ο Ουκρανός τερματο��ύλακας του έκοψε την φόρα.

Στο 34' η Ουκρανία είχε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία: ο Σεφτσένκο βγήκε από τα αριστερά αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον Λιορίς.

Η... λύτρωση για τους Γάλλους ήρθε στο 53ο λεπτό, όταν ο Μενέζ βρήκε τα δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ, τρία λεπτά αργότερα, ο Καμπάιγ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας με εξαιρετικό πλασέ.

Οι Γάλλοι έχασαν και δύο φάουλ, με τον Ριμπερί να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ στο 72' και τον Πιάτοφ να αποκρούει τον Νασρί στο 87'.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ουκρανία: Πιάτοφ, Σέλιν, Κατσερίντι, Μίχαλικ, Τίμοσουκ, Γκούσεφ, Γιαρμολένκο, Ναζαρένκο, Κονοπλιάνκα, Σεφτσένκο, Βορονίν

Γαλλία: Λιορίς, Ντεμπουσί, Ραμί, Μεξές, Κλισί, Καμπάιγ, Ριμπερί, Νασρί, Μενέζ, Ντιαρά, Μπενζεμά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top