Πρώτη ήττα για την Ελλάδα στο Euro: 2 - 1 από την Τσεχία

Μονόδρομος πλέον η νίκη κόντρα στη Ρωσία

Με 2 - 1 έχασε η Εθνική μας στον αγώνα με την Τσεχία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου στο Euro. Η γαλανόλευκη αγαπημένη αιφνιδιάστηκε με τα δύο γκολ των αντιπάλων στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και, παρά το ότι πάλεψε, δεν κατάφερε έστω να ισοφαρίσει.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Γίρατσεκ να νικά τον Χαλκιά με πλασέ από το ύψος της περιοχής.

Το 2 - 0 ήρθε τρία λεπτά μετά, όταν ο Γκέμπρε Σελασιέ από δεξιά μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, ο Χαλκιάς δεν κατάφερε να μπλοκάρει και η μπάλα έφτασε στον Πίλαρ ο οποίος και σκόραρε.

Στο 21ο λεπτό ο αγώνας διακόπηκε για λίγο, καθώς ο Χαλκιάς είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και ζήτησε αλλαγή, με τον Σηφάκη να παίρνει την θέση του.

Αδικία για την Εθνική στο 41': ο επόπτης ακύρωσε γκολ του Φωτάκη (μετά από σέντρα του Τοροσίδη) ως οφ σάιντ, όμως, στο ριπλέι φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένα οφ σάιντ.

Γκοοολ για την Ελλάδα στο 53ο λεπτό, όταν ο Τσεχ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια και ο Γκέκας σε κενή εστία μείωσε σε 2 - 1.

Περίπου 10 λεπτά αργότερα, η γαλανόλευκη αγαπημένη είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει: σε σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Κατσουράνη, όμως, την έστειλε άουτ.

Πλέον, η νίκη κόντρα στη Ρωσία αποτελεί μονόδρομο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, προκειμένου να συνεχίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ελλάδα (Σάντος): Χαλκιάς, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανιάτης, Φωτάκης, Καραγκούνης, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς

Τσεχία (Μπίλεκ): Τσεχ, Γκέμπρε Σελασιέ, Κάντλετς, Σίβοκ, Λιμπέρσκι, Πλάσιλ, Γίρατσεκ, Πίλαρ, Χούμπσμαν, Ροζίτσκι, Μπάρος

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και φωτογραφίες από τον αγώνα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top