Ψάχνουν να πουλήσουν τον Λεονάρντο

Πρόταση από κινεζική ομάδα

Τελικά στην ΑΕΚ δεν αγνοούνται μόνο χρήματα και μέτοχοι, αλλά και… ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση της ομάδας, αλλά και ο εκπρόσωπος του Λεονάρντο δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές.

Η «Ένωση» έχει ουσιαστικά αποδεχτεί την πρόταση 800.000 ευρώ από κινεζική ομάδα για την πώλησή του, αλλά η μεταγραφή ασφαλώς δεν μπορεί να ολοκληρωθεί δίχως τη δική του συγκατάθεση.

Πάντως, ο μη εντοπισμός του Λεονάρντο ερμηνεύεται ως ένδειξη ότι ο παίκτης δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Κίνα. Ο «Λέο» ασφαλώς θα προτιμούσε μία μεταγραφή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ο μοναδικός λόγος για να απαντήσει θετικά στους Ασιάτες θα είναι να του προσφέρουν ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που έχει στην ΑΕΚ ή θα μπορούσε να βρει στην Ευρώπη.

Το κινεζικό ενδιαφέρον για την ΑΕΚ πιθανώς να μην περιορίζεται στην υπόθεση Λεονάρντο. Φήμες θέλουν τον Ανδρέα Δημητρέλο να συναντήθηκε χθες με εκπρ��σωπο κινεζικής κατασκευαστικής εταιρείας σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η εν λόγω εταιρεία ενδιαφέρεται για το γήπεδο, ενώ λέγεται πως συζητά ακόμη και το ενδεχόμενο αγοράς μετοχών στην ΠΑΕ. Οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση θα υπάρξουν πάντως μετά τις εκλογές.

Τέλος, π��ρισσότερα από 700 εισιτήρια διαρκείας είχαν πωληθεί μέχρι χθες από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο αριθμός μπορεί να απέχει πολύ από τον (μάλλον ουτοπικό) στόχο των 40.000 καρτών που έθεσε ο Ανδρέας Δημητρέλος, αλλά κρίνεται άκρως ικανοποιητικός αν αναλογιστεί κανείς τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος, αλλά και την αβεβαιότητα που υπάρχει ακόμη και γι’ αυτή την ύπαρξη της ΑΕΚ μετά τον Ιούλιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top