Μιά ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Μανωλάς

Τι ακούγεται για το ρόστερ της ομάδας;

Μιά ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Μανωλάς

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Από μέρα σε μέρα ή… από ώρα (!) σε ώρα ενδέχεται ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός να βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους και εκείνο που μένει πλέον είναι ο νεαρός παίκτης να υπογράψει και να ανακοινωθεί επίσημα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ωστόσο, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Πειραιώτες να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμη στόπερ, ακόμα και αν ανανεώσει το συμβόλαιό του για έναν χρόνο ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός δεν έχει απαντήσει στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι του προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ συν 300.000 ευρώ μπόνους επίτευξης στόχων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν οι Παπάζογλου, Σιόβας, Ποτουρίδης, Ντιελνά και σύντομα θα προστεθεί ο Μανωλάς, ενώ αν μείνει και ο Μέλμπεργκ, τότε η ομάδα θα έχει έξι κεντρικούς αμυντικούς. Ωστόσο, θεωρείται πιθανό ο Ποτουρίδης και ο Ντιελνά να παραχωρηθούν σε κάποιον άλλον σύλλογο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top