Αύριο η μεγάλη ρεβάνς στο ρίνγκ του "The Battle 3"!

Είναι καιρός για ξύλο...

Αύριο η μεγάλη ρεβάνς στο ρίνγκ του "The Battle 3"!

​Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη ρεβάνς..

Σταμ the showman Μπιτάκος εναντίον του Παύλου DIAMOND Καπόνη θα λύσουν τις διαφορές τους αύριο το βράδυ στο ρινγκ του THE BATTLE 3!

Η κάρτα των αγώνων μεγάλη και πολύ ενδιαφέρουσα..οι μάχες θα είναι σκληρές και όλοι όσοι βρεθούν στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Ανω Λιοσίων θα απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα! Μπορεί όλοι να θέλουν να δουν το μεγάλο αγώνα Μπιτάκου – Καπόνη ,ο Αντώνης Τζώρος, ο Μελέτης Κακουμπάβας, ο Αλέξης Σύρος , ο Νίκος Γκίκας αλλά και οι γυναίκες της παρέας Ελευθερία Παλεολόγλου και Μαρία Σεμερτζόγλου υπόσχονται ένα πολύ δυνατό βράδυ .. ένα βράδυ κανονικό BATTLE..

Αν μέσα σε όλα αυτά προσθέσετε και την εμφάνιση του Μιχάλη MIGHTY MIKE Αρναούτη .. του γνωστού Έλληνα επαγγελματία πυγμάχου που πρωταγωνιστεί στην κατηγορία του , στα ρινγκ της Αμερικής .. τι άλλο θέλετε για το βράδυ του Σαββάτου; Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ στα σημεία προπώλησης και 25 στα εκδοτήρια.. The battle 3 , Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Ανω Λιοσίων.. είναι καιρός για ξύλο..

Την ίδια ώρα, ο ράππερ και καλός φίλος του Σταμάτη Μπιτάκου, TNS, οπτικοποιεί το κομμάτι με το οποίο κάνει την είσοδο του στο ρινγκ ο παγκόσμιος αθλητής και τον κάνει τον πρωτο fighter με δικό του τραγούδι και βίντεο κλιπ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top