Ρονάλντο: Αρνήθηκε αυτόγραφο σε κοριτσάκι λόγω… φανέλας

Σε λυγμούς ξέσπασε η 10χρονη

Ρονάλντο: Αρνήθηκε αυτόγραφο σε κοριτσάκι λόγω… φανέλας

Σε ένα 10χρονο κορίτσι ξέσπασε το… μίσος του για την Μπαρτσελόνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο: η μικρή του ζήτησε αυτόγραφο και εκείνος το αρνήθηκε, καθώς φορούσε φανέλα της ομάδας!

Η unfair συμπεριφορά του παίκτη της Ρεάλ αποκαλύφθηκε μετά από γράμμα του πατέρα της μικρής, Robert Filipe, στην εφημερίδα «Record».

«Θα ήθελα να συναντήσω πρόσωπο με πρόσωπο τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να του πω, πως έχασε έναν οπαδό του, όσο ασήμαντο και αν είναι αυτό», γράφει ο πατέρας, που παρακολούθησε με την κόρη του την προπόνηση της εθνικής Πορτογαλίας.

Η 10χρονη πλησίασε τον σούπερ σταρ και του ζήτησε αυτόγραφο, όμως ο Ρονάλντο… «άφρισε» όταν την είδε με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

«Εάν είχαμε επισκεφθεί την Μαδρίτη μπορεί να αγοράζαμε φανέλα άλλης ομάδας. Είναι οδυνηρό να βλέπεις ένα κορίτσι 10 ετών να κλαίει και να προσπαθείς να εξηγήσεις γιατί ένα μέλος της εθνικής ομάδας που υποστηρίζει φέρθηκε με αυτό τον τρόπο», συνεχίζει ο κ. Filipe, τονίζοντας πως η κόρη του εκτιμούσε τον Ρονάλντο… μέχρι πρότινος φυσικά!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top