«Αγκαλιά» με τον τίτλο της Α1 μπάσκετ ο Ολυμπιακός

Έκανε το 2 - 1 στις νίκες επί του Παναθηναϊκού στη σειρά των τελικών

«Αγκαλιά» με τον τίτλο της Α1 μπάσκετ ο Ολυμπιακός
Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο της Α1 μπάσκετ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 84 - 72 επί του Παναθηναϊκού στον τρίτο τελικό, κάνοντας το 2 - 1 στις νίκες.

Οι Ερυθρόλευκοι πήραν προβάδισμα από την αρχή του αγώνα και έφτασαν στη νίκη σχετικά εύκολα, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν τους απείλησε ποτέ στο σκορ.
Μάλιστα, όταν οι Πράσινοι μείωσαν την διαφορά από το -20 στο -8, οι παίκτες του Ομπράντοβιτς ευστόχησαν σε τρία απανωτά τρίποντα και πήραν πάλι προβάδισμα, ενώ η μεταξύ τους διαφορά έφτασε ακόμα και τους 22 πόντους (77 - 53) στην δ΄περίοδο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και ο Πρίντεζης τελείωσαν το ματς με 15 και 16 πόντους αντίστοιχα, ενώ από 12 πέτυχαν οι Διαμαντίδης και Μπατίστ.

Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης (19:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει, θα κάνει το 3 - 1 στη σειρά των τελικών και θα πάρει τον τίτλο
από τον Παναθηναϊκό μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.

Σε περίπτωση που χρειαστεί κι άλλος αγώνας, αυτός θα διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου, στο ΣΕΦ.


Οι πεντάδες

Ολυμπιακός: Μάντζαρης, Σπανούλης, Κέσελ, Άντιτς, Ντόρσεϊ

Παναθηναϊκός: Διαμαντίδης, Γιασικεβίτσιους, Σάτο, Σμιθ, Μάριτς

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς, Λο, Άντιτς, Σπανούλης, Ντόρσεϊ, Κέσελ, Παπαδόπουλος, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Σλούκας

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Σάτο, Μάριτς, Λόγκαν, Γιασικεβίτσιους, Βουγιούκας, Περπέρογλου, Μπατίστ, Καϊμακόγλου, Καλάθης, Τσαρτσαρής, Σμιθ, Διαμαντίδης
​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top