Ταχύτερος ο Σουμάχερ - στον Γουέμπερ η pole του Μόντε Κάρλο

Τι έγινε στις κατατακτήριες δοκιμές

Ταχύτερος ο Σουμάχερ - στον Γουέμπερ η pole του Μόντε Κάρλο
Από... σπόντα πήρε την pole position στο γκραν πρι του Μόντε Κάρλο ο Μαρκ Γουέμπερ, καθώς ο Μίκαελ Σουμάχερ ήταν ο ταχύτερος των κατατακτήριων δοκιμών αλλά ποινή πέντε θέσεων, μετά το περιστατικό με τον Μπρούνο Σένα στον προηγούμενο αγώνα!

Ο Σουμάχερ είδε πρώτος την καρό σημαία με 1:14.301, ωστόσο, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του pole μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση και την Κυριακή θα εκκινήσει από την έκτη θέση.

Πίσω από τον επτά φορές πρωταθλητή της F1 τερμάτισε ο Μαρκ Γουέμπερ με 1:14.381, ενώ ακολούθησε ο Νίκο Ρόζμπεργκ με 1:14.448.

Ο Λιούις Χάμιλτον σημείωσε την τέταρτη καλύτερη επίδοση, έχοντας πίσω του τον Ρομάν Γκροσεάν, οι Ferrari των Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα θα ξ��κινήσουν από την έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα, έχοντας πίσω τους τον Κίμι Ραικόνεν.

Ένατος τερμάτισε ο Πάστορ Μαλντονάτο αλλά θα εκκινήσει 10 θέσεις πιο κάτω καθώς κρίθηκε ένοχος για τη σύγκρουση που είχε με τον Σέρζιο Πέρεθ στην τρίτη περίοδο, ενώ ο Καμούι Κομπαγιάσι είχε ατύχημα αλλά συνέχισε ακάθεκτος και σημείωσε τον 12ο καλύτερο χρόνο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top