ΑΕΚ:Ο Μπαϊρακτάρης πρότεινε ν' αγοράσει το 50% των μετοχών της

Σε εξέλιξη η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ομάδας

ΑΕΚ:Ο Μπαϊρακτάρης πρότεινε ν
​Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία ο Στάθης Μπαϊρακτάρης πρότεινε την αγορά του 50% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ έναντι του ποσού των 3,5 εκατ. ευρώ. Η πρόταση αυτή είχε γίνει στις 10 Οκτωβρίου, χωρίς ωστόσο να πάρει κάποια απάντηση από κανέναν.
Ο Ανδρέας Δημητρέλος δεσμεύθηκε να δώσει μια απάντηση εντός μιας εβδομάδα, με τον Μπαϊρακτάρη να τονίζει πως δεν γνωρίζει πόσα είναι τα χρέη της ΠΑΕ.
Από την άλλη, σε επιστολή του ο Ντέμης Νικολαΐδης επισημαίνει τις δυσκολίες αλλά και τις πιθανές βιώσιμες λύσεις για την ΑΕΚ λέγοντας: «Η πολιτική και η οικονομική αβεβαιότητα στη χώρα, δεν επιτρέπει στο να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ. Κάτι που δεν επιτρέπει να πάρουν ρίσκο χρηματοδότες και χορηγοί. Ο σύλλογος όμως πρέπει να λειτουργήσει ομαλά το επόμενο διάστημ��. Ο κ. Δημητρέλος μου είπε ότι η ΠΑΕ αδυνατεί να προχωρήσει σε αγωνιστικό και εμπορικό σχεδιασμό με τα δεδομένα που έχει τώρα. Και αυτό είναι ευθύνη των μετόχων.Για το αγωνιστικό κομμάτι έχω κάνει ήδη τις προτάσεις μου στον κ. Δημητρέλο. Θεωρώ ό,τι η σταδιακή συμμετοχή του κόσμου είναι μία λύση, αλλά δεν πρέπει ο κόσμος να φορτωθεί το έλλειμμα που δημιούργησαν οι νυν μέτοχοι. Το βιαστικό εγχείρημα των Supporters, πέρυσι, μας έδειξε τον δρόμο».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top