Την Δευτέρα ο τελικός της Α1 – οριστική ματαίωση αν γίνουν επεισόδια

Τι αποφασίστηκε μετά την επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού

Την Δευτέρα ο τελικός της Α1 – οριστική ματαίωση αν γίνουν επεισόδια
Την έναρξη των τελικών της Α1 μπάσκετ την προσεχή Δευτέρα, αλλά και την οριστική ματαίωσή τους αν γίνουν νέα επεισόδια, αποφάσισαν οι αρμόδιοι μετά από σύσκεψη στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με αφορμή την επίθεση με πέτρες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό δύο παικτών και την αναβολή του πρώτου ματς με τον Ολυμπιακό​.

Σύμφωνα με την απόφαση -που ελήφθη ομόφωνα από την Γραμματεία, την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ και την ΕΛ.ΑΣ.- οι τελικοί θα γίνουν: την Δευτέρα (21/5) στο ΣΕΦ, την Πέμπτη (24/5) στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή (27/5) στο ΣΕΦ και, φόσον χρειαστούν οι υπόλοιποι, ο 4ος την Τετάρτη (30/5) και ο 5ος το Σάββατο (2/6). Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινούν στις 19:00.

«Πρέπει να συλληφθούν αυτοί που το έκαναν. ��ιλάμε για πρόληψη περιστατικών με πέντε άτομα από έναν παράδρομο; Όσο κι αν το θέλουμε όλοι, είναι δύσκολο. Από ‘κει και πέρα, οι παίκτες ήταν στο νοσοκομείο, δεν μπορούσε να γίνει παιχνίδι. Και φυσικά δεν μπορούσαμε να περιμένουμε αξονική τομογραφία για να το αποφασίσουμε. Παρακολουθούμε λεπτό προς λεπτό την κατάσταση και ελπίζουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά», δήλωσε ο γ.γ. Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής.

Εκ μέρος του Παναθηναϊκού, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε «δεν βλέπω κανένας να βοηθάει για να έχει ισονομία ο Παναθηναϊκός. Δεν βλέπω βοήθεια από κανένα. Δέχομαι τους κανονισμούς, αλλά από την άλλη είναι δυνατόν ποτέ να έρχεται ο δικαστής και να ρίχνει ευθύνες σ' εμένα. Έλεος, πρέπει να καταλάβετε τη θέση που βρισκόμαστε», ενώ τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι οι ομάδες είναι απούσες από τη λήψη της απόφασης εξέφρασε και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας.

​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top