Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

Ξεκινάει στις 19:00

Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

Το απόγευμα μετά τις 18:30 θα κατέλθει η Ολυμπιακή Φλόγα από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και λίγο μετά τις 19:00, όπως σας είχαμε πει θα εισέλθει στο Παναθηναϊκό Στάδιο, αφού πρώτα περάσει από το Μουσείο της Ακρόπολης, το κέντρο της Αθήνας και το Ζάππειο.

Από τις 18:20 όσοι πολίτες επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να γράφουν τις ευχές τους σε ένα από τα 10.000 μπαλόνια που θα μοιράζονται σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, που έχει στηθεί.

Περίπου στις 18:45 θα κλείσουν οι πύλες του Καλλιμάρμαρου και στις 19:00 θα αρχίσει η τελετή παράδοσης στην οποία θα παρίσταται και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλιας.

Ιέρειες θα χορέψουν σε χορογραφία της Αρτέμιδας Ιγνατίου, ενώ το ιερό φως θα παραλάβουν με την σειρά οι Χριστίνα Γιαζιτζίδου, παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας, Βασίλης Τσολακίδης, παγκόσμιος πρωταθλητής ενόργανης γυμναστικής και η Αλεξάνδρα Τσιάβου, παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας.

Στην συνέχεια, θα παραλάβει την Φλόγα η Βρετανική αποστολή, ενώ μεταξύ των εκπροσώπων της αγγλικής «πλευράς» θα είναι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ολόκληρη η τελετή θα μεταδοθεί LIVE από το star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top