Στους 2 η διαφορά Παναθηναϊκού - ΑΕΚ

Κέρδισε τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ η Ένωση

Στους 2 η διαφορά Παναθηναϊκού - ΑΕΚ
Στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ θα κριθεί η κορυφή της βαθμολογίας και η έξοδος στο Champions Laegue: η ΑΕΚ νίκησε 2 - 0 τον ΠΑΟΚ και πλέον βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, που επικράτησε 1 - 0 του Ατρόμητου.

​Το σκορ για την ΑΕΚ άνοιξε στο 33ο λεπτό ο Λυμπερόπουλος, γνωρίζοντας την αποθέωση στο τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι, όταν ο Χαλκιάς απέκρουσε πλασαριστό σουτ του Λαγού.

Λίγα λεπτά μέρα, στο 37', ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον Νιμανί να παίρνει την μπάλα από λάθος γύρισμα του Γεωργέα και τον Κωντσαντόπουλο να αποκρούει το πλασέ του.

Στο 85 ο Λεονάρντο πέτυχε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων, πλασάροντας πολύ όμορφα μετά από ασίστ του Γκούντγιονσεν.

Να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση παίζοντας με 9 παίκτες, λόγω των αποβολών των Πάμπλο Γκαρσία (65΄) και Φωτάκη (78΄), με δεύτερες κίτρινες κάρτες.

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα, ο Παναθηναϊκός προηγείται με 11 βαθμούς και ακολουθεί η ΑΕΚ με 9.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Μανωλάς, Γεωργέας, Λαγός, Καφές, Μάκος, Χοσέ Κάρλος, Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Τσιρίλο, Μάλεζας, Λίνο, Γκαρσία, Γεωργιάδης, Φωτάκης, Ίβιτς, Νιμανί, Αθανασιάδης
​​​


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top