Αποκλειστικό:Κριστιάν Καρεμπέ: "Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου"

Τι λέει για την Σκλεναρίκοβα

Αποκλειστικό:Κριστιάν Καρεμπέ: "Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου"

Ο Κριστιάν Καρεμπέ βρίσκεται από χθες στη Αθήνα και μίλησε αποκλειστικά στο Σταρ για το διαζύγιο του από την Αντριάννα Σκλεναρίκοβα! Επίσης, τόνισε ότι για αυτόν η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα του και έστειλε το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα.

«Η Ελλάδα είναι σαν η δεύτερη πατρίδα μου, το δεύτερο σπίτι μου και είναι πάντα για εμένα μια όμορφη στιγμή, όταν έρχομαι στην Ελλάδα» είπε, ενώ αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται άλλες τρεις μέρες στην χώρα και ελπίζει σε αυτό το διάστημα να δει όλους τους φίλους του.

«Συμμερίζομαι αυτό που ζουν εδώ, την κρίση και όλες αυτές τις αλλαγές. Ελπίζω η Ελλάδα να ορθοποδήσει και να βγει δυνατή», κατέληξε.

Όσο για την Αντριάννα, η οποία επίσης βρέθηκε στην χώρα μας το προηγούμενο διάστημα είπε ότι διατηρούν καλές σχέσεις, γιατί έχουν κοινές επιχειρήσεις, αλλά η Αντριάννα έχει μια νέα ζωή…

Ο ίδιος πάλι δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον χωρισμό και ασχολείται συνέχεια με τις επιχειρήσεις του.

«Έχω επικεντρωθεί στις επιχειρήσεις μου και όπως ξέρεις, υπάρχει κρίση και πρέπει να τις φροντίζεις. Προσπαθώ να ασχολούμαι πολύ με αυτές», είπε.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, μάλλον ετοιμάζει δουλειές στην χώρα μας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top