Ίδρυση Σωματείου Φίλων Παναθηναϊκού από τον Γιάννη Αλαφούζο

Προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας από τον επιχειρηματία

​Ο επιχειρηματίας Γιάννης Αλαφούζος διακήρυξε χθες την ίδρυση του Σωματείου Φίλων Παναθηναϊκού και τις αρχές που θα το διέπουν. Την ιδρυτική διακήρυξη υπογρ��φουν γνωστοί, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες και το σχέδιο που έχει εκπονηθεί δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους να ορίζουν την τύχη της ομάδας από δω και πέρα.
Στόχος του σωματείου, όπως αναφέρεται στην ιδρυτική διακήρυξη, είναι η εξασφάλιση της σταθερότητας της ιδιοκτησιακής δομής της «πράσινης» ΠΑΕ, η οικονομική βιωσιμότητα και ευμάρεια, αλλά και η διασφάλιση και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης του «τριφυλλιού».
«Εμείς οι φίλοι του Παναθηναϊκού είμαστε άνθρωποι από διαφορετικά κοινωνικά και επαγγελματικά περιβάλλοντα και διαφορετικές γενιές. Μας συνδέει κάτι ισχυρό: η αγάπη γι’αυτόν τον μοναδικό στην ιστορία Σ��λλογο, γι’ αυτό και αποφασίζουμεσήμερα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Προτεραιότηττα μας είναι η εξασφάλιση της σταθερότητας της ιδιοκτησιακήε δομής του ΠΑΟ, η οικονομική βιωσιμότητα και η ευμάρεια της ΠΑΕ και η διασφάλιση και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και της παράδοσης του Παναθηναϊκού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top