Κρατά στα χέρια της τον τίτλο η Σίτι

Νίκησε 1 – 0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κρατά στα χέρια της τον τίτλο η Σίτι

Πρώτη ανάρτηση:01/05/2012 00:38

Προβάδισμα στο πρωτάθλημα της Premier League απέκτησε η Σίτι, που κέρδισε την «μάχη» του Μάντσεστερ με 1 – 0 επί της Γιουνάιτεντ.


Υπό το βλέμμα του Μαραντόνα, οι φάσεις στο παιχνίδι ήταν ελάχιστες.
Η Σϊτι έδειξε από την αρχή ότι ήθελε την νίκη, ώσπου ο αρχηγός Βενσάν Κομπανί σκόραρε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σίλβα.

Οι «Πολίτες» έχουν +61 τέρματα, ενώ η Γιουνάιτεντ +53 κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι, αν δεν χάσει βαθμό ή βαθμούς η Σίτι, δεν αλλάζει χέρια το πρωτάθλημα.
Στη συνέχεια της διοργάνωσης, η Σίτι παίζει με Νιούκαστλ και με ΚΠΡ. Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ παίζει με Σουόνσι και Σάντερλαντ και μάλλον θέλει πολύ δρόμο για να καλύψει την διαφορά τερμάτων.

Για την ιστορία, η Σίτι θα έχει την ευκαιρία να πάρει ξανά το πρωτάθλημα που τελευταία φορά κατέκτησε το 1968!

Οι συνθέσεις

Μάνστεστερ Σίτι (Μαντσίνι): Χαρτ, Σαμπαλέτα, Λέσκοτ, Κομπανί, Κλισί, Γιαγιά Τουρέ, Μπάρι, Νταβίντ Σίλβα (82' Μάικα Ρίτσαρντς), Νασρί (93' Μίλνερ), Τέβες (68' Νάιτζελ ντε Γιονγκ), Αγκουέρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Φέργκιουσον): Ντε Χέα, Φιλ Τζόουνς, Ρίο Φέρντιναντ, Σμόλινγκ, Εβρά, Κάρικ, Σκόουλς (78' Βαλένσια), Γκιγκς, Παρκ Γι-Σουνγκ (58' Γουέλμπεκ), Νανί (83' Άσλεϊ Γιανγκ), Ρούνεϊ


​Δείτε το γκολ του Κομπανί
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top