«Κεραυνός» εν αιθρία Μαρινάκη: Παραιτούμαι από την προεδρία του Ολυμπιακού

Οι λόγοι που επικαλέστηκε – Ψάχνουν και πρόεδρο εκτός από προπονητή οι ερυθρόλευκοι

«Κεραυνός» εν αιθρία Μαρινάκη: Παραιτούμαι από την προεδρία του Ολυμπιακού
Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν τα πανηγύρια και οι χαρές στον Ολυμπιακό από την κατάκτηση του νταμπλ και ήρθε σήμερα κεραυνός εν αιθρία που ξάφνιασε τους πάντες!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης γνωστοποίησε σε παγκόσμιο συνέδριο των οργανωμένων οπαδών της ομάδας την πρόθεση του να παραιτηθεί από την προεδρία της ομάδας!

Όπως διευκρίνισε ο ίδιος, θέλοντας να καθησυχάσει τους οπαδούς και να προλάβει… τον πανικό στις τάξεις των ερυθρολεύκων, θα παραμείνει ως ισχυρός άνδρας και βασικός μέτοχος του συλλόγου. Η ουσία της κίνησής του βρίσκεται στις επιπτώσεις για τους προέδρους των ομάδων από τον νέο αθλητικό νόμο που προβλέπει ποινικές ευθύνες σε περιπτώσεις δημιουργίας επεισοδίων.

«Ο αθλητικός νόμος είναι τερατούργημα. Και προβλέπει με τρόπο παράλογο ποινικές ευθύνες για το παραμικρό στους προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ. των ΠΑΕ. Εγώ όμως θέλω να είμαι στην πρώτη γραμμή και να παλεύω καθημερινά για τον Ολυμπιακό. Δεν κολλάω λοιπόν στις τυπικότητες και δεν θέλω να ζώ με την αγωνία του νόμου-τερατούργημα. Έτσι, σκέφτηκα να παραιτηθώ για τυπικούς λόγους και το λέω πρώτη φορά εδώ σε σάς. Η παραίτηση όπως καταλαβαίνετε θα είναι απόλυτα τυπική και το ξεκαθαρίζω για να μην βγει ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του... Εγώ θα είμαι εδώ, κάθε μέρα και όλη μέρα, ακόμα πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Πάντα στην πρώτη γραμμή» ξεκαθάρισε ο κ. Μαρινάκης.

Πλέον, οι ε��υθρόλευκοι εκτός από προπονητή αναζητούν και πρόεδρο…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top