Πήρε και το Κύπελλο ο Ολυμπιακός

Νίκη - θρίλερ στην παράταση με 2 - 1 επί του Ατρόμητου

Πήρε και το Κύπελλο ο Ολυμπιακός
Το 25ο Κύπελλο και το 15ο νταμπλ στην ιστορία του πανηγύρι��ε το βράδυ του Σαββάτου ο Ολυμπιακός, χάρη στο γκολ του Νταβίντ Φουστέρ στην παράταση του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Οι Ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 29ο λεπτό του τελικού με τον Τζιμπούρ, που σκόραρε με συρτό σουτ όταν ο Μανιάτης γύρισε την μπάλα από από δεξιά.
Νωρίτερα, σουτ του Τζιμπούρ εξουδετερώθηκε από τον Ιτάνζ (7'), ενώ «κεραυνός» του Μακούν πέρασε πάνω από το δοκάρι (18').

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Περιστεριώτες φάνηκε πως αποφάσισαν να αφήσουν τον περισσότερο αμυντικό τους ρόλο: ένα καλό σουτ του Επστάιν πέρασε δίπλα απο το δοκάρι, ενώ στο 76ο λεπτό ο ​Ιγκλέσιας πέτυχε την ισοφάριση.

Το παιχνίδι μετατράπηκε σε «μάχη» για γερά νεύρα και πήγε στην παράταση, με τον Φουστέρ να κάνει το 2 – 1 στο 119’, μετά από σέντρα του Τοροσίδη και κεφαλιά στα δίχτυα, δικαιώνοντας την επιλογή του Βαλβέρδε να τον βάλει στο γήπεδο.

Αυτό ήταν το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον Βάσκο τεχνικό να αποχωρεί από την ελληνική ομάδα έχοντας κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα. Μάλιστα, την στιγμή της απονομής, μετά βίας κράτησε τα δάκρυά του...

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου, Φυτανίδης, Τόμας, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο, Επστάιν, Τάτος, Μήτρογλου.

Ολυμπιακός: Κάρολ, Τοροσίδης, Αβ.Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Μακούν, Μιραλάς, Αμπντούν και Τζιμπούρ.
​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top