Σωτήρης Δρίκος: "Θα πέσουνε μηνύσεις!"

Φοίνικας: "Προκλητικός ο Δρίκος"

Σωτήρης Δρίκος: "Θα πέσουνε μηνύσεις!"

​Μηνύσεις κατ' αγνώστων έπεσαν από τον προπονητή του Ηρακλή , Σωτήρη Δρίκο, για την επίθεση που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Φοίνικα.

Ο Φοίνικας Σύρου με ανακοίνωση του απαντά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου θέλει να καταγγέλλει την στάση του προπονητή του Γ.Σ. Ηρακλή,κ. Σωτήρη Δρίκου, στον 4ο τελικό της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 ανάμεσα στην ομάδα μας και τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Για ακόμη μία φορά ήταν προκλητικός. Αντί να σταθεί στην άψογη φιλοξενία της αποστολής του Ηρακλή κατά την τετραήμερη παραμονή της στη Σύρο, στην φιλοξενία των φιλάθλων του στην έδρα του Φοίνικα Σύρου και στην αποθέωση που γνώρισε από το συριανό κοινό ο αρχηγός του, ο σπουδαίος Αντρέι Κράβαρικ, προτιμά να σταθεί σ’ ένα μεμονωμένο και ασήμαντο περιστατικό."

Έτσι "μοιάζουν να φουντώνουν τα αίματα" , ενόψει του 5ου και τελευταίου τελικού στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, το Σάββατο 28 Απριλίου 2012, αλλά η ομάδα της Σύρου συνεχίζει λέγοντας: "Οι φίλαθλοί μας έχουν αποδείξει το ήθος και το φίλαθλο πνεύμα που τους διακατέχει. Όλα τα σωματεία μιλούν για την άψογη φιλοξενία στη Σύρο. Εμείς εκφράζουμε την ευχή ο 5ος τελικός της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 να αποτελέσει μία γιορτή για το άθλημα, από την οποία το ελληνικό βόλεϊ θα βγει πιο δυνατό. Από την πλευρά μας, διαβεβαιώνουμε ότι ο προπονητής μας Νίκος Νεόφυτος, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, δεν θα τριγυρίζει στις κερκίδες του γηπέδου της Μίκρας, αναζητώντας φιλάθλους να διαπληκτιστεί. Ας κερδίσει ο καλύτερος."

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top