Η Opel επεκτείνεται στον Λίβανο

Στόχος να διπλασιάσει τις πωλήσεις

Η Opel επεκτείνεται στον Λίβανο

Η Opel συνεχίζει την επέκταση των εξαγωγών της. Η εταιρία υπέγραψε συνεργασία με τη διάσημη A.N. Boukather Holding που θα γίνει αποκλειστικός εταίρος πωλήσεων της Γερμανικής μάρκας για την αγορά του Λιβάνου. Η A.N. Boukather Holding θα είναι υπεύθυνη για την εισαγωγή, πώληση και τεχνητή υποστήριξη οχημάτων Opel στο Λίβανο από τον Μάρτιο του 2018. Η A.N. Boukather Holding με πλούσια παράδοση και επαγγελματισμό είναι επικεντρωμένη στην παροχή κορυφαίου επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες.

Μία αποκλειστική έκθεση με μοντέλα Opel θα ανοίξει τον Ιούλιο του 2018 στη Βηρυτό, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες μονάδες σε όλη τη χώρα.Η σημαντική αύξηση πωλήσεων σε περιοχές εκτός Ευρώπης είναι από τους βασικούς πυλώνες του σχεδίου της εταιρίας PACE!, που θα προετοιμάσει την επάνοδό της στη βιώσιμη κερδοφορία.

Η Opel στοχεύει να διπλασιάσει τις πωλήσεις της στις αγορές του εξωτερικού μέχρι το 2020. Στόχος είναι η δημιουργία του 10% του όγκου πωλήσεων Opel εκτός Ευρώπης μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2020. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, η μάρκα θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της σε 15 αγορές σε Ασία, Αφρική και Ν. Αμερική όπου ήδη δραστηριοποιείται σήμερα, ενώ θα κάνει την είσοδό της σε πάνω από 20 νέες εξαγωγικές αγορές μέχρι το 2022. Τους τελευταίους μήνες, ο Γερμανός κατασκευαστής έχει ήδη ανακοινώσει την απόφαση να συναρμολογεί οχήματα Opel για την Αφρικανική αγορά στη Ναμίμπια και έχει κατονομάσει νέους εμπορικούς εταίρους.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top