Το Mercedes Vito Tourer Dark Edition με WiFi

Συνδέεται με 8 συσκευές ταυτόχρονα

Το Mercedes Vito Tourer Dark Edition με WiFi

Για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά, το Vito Tourer Dark Edition προσφέρει χωρίς καμία επιβάρυνση, σύστημα In-Car WiFi με δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης έως και 8 συσκευών. Με δωρεάν την προπληρωμένη mobile internet SIM card 60GB είναι σίγουρο πως όλοι οι επιβάτες θα απολαύσουν όχι μόνο τις φυσικές αλλά και τις διαδικτυακές περιηγήσεις τους με το Vito Tourer Dark Edition. Με την ταχύτατη σύνδεση στο internet που αγγίζει τα 150 Mbps και τη δυνατότητα 8 ταυτόχρονων συνδέσεων με dual band WiFi 2.4 & 5 GHZ, το Vito Tourer Dark Edition μετατρέπεται σε WiFi Hotspot προσφέροντας απρόσκοπτο και ταχύτατο Online surfing στους τυχερούς του επιβάτες. H ειδική έκδοση Dark Edition προσδίδει στο ήδη εντυπωσιακό Vito Tourer ακόμη περισσότερη πολυτέλεια και άνεση, ενσωματώνοντας στη βασική του έκδοση ένα πλούσιο σύνολο προαιρετικού εξοπλισμού αξίας 4.880€. .

Ταυτόχρονα, η απόκτηση του νέου Vito Tourer Dark Edition γίνεται ακόμα πιο δελεαστική και προσιτή με τα ακόλουθα προνόμια:

             Ανταγωνιστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης με χαμηλή προκαταβολή και δυνατότητα αποπληρωμής έως και 84 μήνες.

             Ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης με δυνατότητα μηδενικών δόσεων κεφαλαίου, τους μήνες με χαμηλή επιχειρηματική δραστηριότητα, αποκλειστικά για εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

             Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης έως και 3 χρόνια.

Το Vito Tourer είναι ήδη αναγνωρισμένο για τα πλήρη συστήματα ασφαλείας του, την κορυφαία οδηγική του συμπεριφορά, τα εντυπωσιακά χαμηλά για την κατηγορία του επίπεδα κατανάλωσης και την ποιότητά του.

Βαγγέλης Γκούμας

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top