Τι παραπάνω έχει η νέα έκδοση του Kia Picanto

Με τιμές από 13390 ευρώ

Τι παραπάνω έχει η νέα έκδοση του Kia Picanto

Η γκάμα του Picanto εμπλουτίζεται με μία νέα έκδοση η οποία διαφοροποιείται τόσο σε εμφάνιση όσο και σε οδική συμπεριφορά και εξοπλισμό. Η έκδοση αυτή  ονομάζεται Picanto Χ-Line και θα είναι διαθέσιμη με τους 2 κινητήρες υψηλής απόδοσης που εξοπλίζουν ήδη το Picanto, τον ατμοσφαιρικό 1,2lt και τον 1,0lt Turbo με 100 ίππους.Το νέο Picanto X-Line γίνεται πιο απολαυστικό και απευθύνεται σε εκείνους που δίνουν έμφαση στην ξεχωριστή, ιδιαίτερη και δυναμική σχεδίαση, τις υψηλές επιδόσεις και τον πλούσιο εξοπλισμό.  Οι πελάτες που θα το επιλέξουν είναι λάτρεις της αστικής ζωής, με γνώσεις  και ευρεία χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και των κοινωνικών μέσω δικτύωσης.

Το X-Line είναι μακρύτερο (7,5 εκ.), φαρδύτερο (3 εκ.), αλλά κυρίως ψηλότερο (1,5 εκ.) από τις υπόλοιπες εκδόσεις Picanto χάρη στη νέα SUV ανάρτησή του που του χαρίζει και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος (154mm από 141mm). 

Ο στάνταρντ εξοπλισμός της έκδοσης X-Line  περιλαμβάνει όλες τις πιθανές απαιτήσεις ενός σπορτίβ και δυναμικού αγοραστή που αναζητά και την εμφανισιακά διαφοροποίηση του αυτοκινήτου του.

Αναλυτικά, ο εξοπλισμός του X-Line είναι ο στάνταρντ του GT-Line και επιπλέον διαθέτει:

Ηλεκτρική ηλιοροφή και ηλεκτρικοί αναδιπλούμενοι καθρέπτες με LED φλας

Sport προφυλακτήρες και ποδιές μεταλλικής εμφάνισης εμπρός και πίσω

Πλευρικά μαρσπιέ και sport πλαϊνά προστατευτικά

Διπλή εξάτμιση

Sport δερμάτινο σαλόνι με διχρωμία γκρί/lime (πράσινο ανοιχτό)

Sport πεντάλ αλουμινίου

Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος

SUV ανάρτηση

Η τιμή πώλησης του Picanto X-Line θα είναι 13.390 για τον ατμοσφαιρικό 1,2lt και 14.790 για  τον 1,0lt Turbo με 100 ίππους.

Βαγγέλης Γκούμας

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top