Τι παρουσιάζει η Fiat στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Η τεχνολογία και το στυλ είναι τα δυνατά σημεία των μοντέλων

Τι παρουσιάζει η  Fiat στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Τα Fiat 500X Mirror, 500 Mirror και 500L Mirror αποτελούν την πρώτη ειδική σειρά της οικογένειας 500, την εξέλιξη του εμβληματικού Fiat που έχει «κατακτήσει» εκατομμύρια οδηγούς σ' όλο τον κόσμο. Η Fiat επιδιώκει να κερδίσει τις εντυπώσεις στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, με μια πλούσια παρουσίαση, πιο ολοκληρωμένη από ποτέ: θα συστήσει στο κοινό τις οικογένειες S-Design και Mirror, που προσφέρουν λύσεις στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις του στυλ, του urban χαρακτήρα αλλά και της συνδεσιμότητας.

Κάποιες από τις πιο αξιομνημόνευτες εκδόσεις του περιλαμβάνουν το 500C Gucci, το 500 Diesel, το 500 Riva και τις πρόσφατες επετειακές εκδόσεις 500-60th και Anniversario, αφιερωμένες στην 60ή επέτειο του θρυλικού μοντέλου.

Με τις εκδόσεις 500L και 500X, το Fiat 500 ξεφεύγει από την παραδοσιακή κατηγορία αυτοκινήτων, συνδυάζοντας διαφορετικά χαρακτηριστικά και αναβιώνοντας δύο οχήματα που αποτελούν σημείο αναφοράς στην κατηγορία τους. Μ' αυτόν τον τρόπο, η οικογένεια 500 προσφέρει τρία πολύ διαφορετικά οχήματα σε ό,τι αφορά τη λειτουργικότητα και την προσωπικότητα, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες όλων των καταναλωτών και τις απαιτήσεις τους για νέες εμπειρίες, συνεχίζοντας, παράλληλα, να μοιράζονται το ίδιο αυθεντικό και συναρπαστικό στυλ του εμβληματικού Fiat 500.Η τεχνολογία και ο σχεδιασμός είναι αδιαμφισβήτητα τα πλεονεκτήματα της νέας ειδικής σειράς Mirror, που είναι διαθέσιμη σε όλη την οικογένεια 500, χάρη στο ηχοσύστημα 7" HD Live UconnectTM με υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής.

Το περίπτερο στην Έκθεση της Γενεύης είναι ήδη έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες με την γνωστή Ιταλική κομψότητα και το στυλ που χαρακτηρίζει τη Fiat, σε έναν ολοκαίνουργιο εκθεσιακό χώρο που ανταποκρίνεται άψογα στις απαιτήσεις του σύγχρονου design. Τα οχήματα της Fiat θα συνοδεύονται και από τα οχήματα της Abarth, υπογραμμίζοντας, έτσι, τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο μάρκες. Δύο κόσμοι μαζί, οι οποίοι θα διατηρήσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους γνωρίσματα και θα παρουσιαστούν σε εύκολα αναγνωρίσιμες περιοχές του stand, χωρίς, όμως, ξεκάθαρες γραμμές να τους διαχωρίζουν. Design με ρέουσες φόρμες και δυναμικό στυλ, δίνει ξεχωριστή ταυτότητα στις δύο περιοχές χωρίς όμως σαφή όρια να δημιουργούν οπτικά εμπόδια. Multimedia εφαρμογές εμπλουτίζουν το χώρο και είναι ορατές από κάθε γωνία του περιπτέρου, προσκαλώντας τους επισκέπτες σε ένα virtual ταξίδι για να ανακαλύψουν τους κόσμους της Fiat και της Abarth. Θα υπάρχει, επίσης, ειδικός χώρος όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά αυθεντικά αξεσουάρ της Mopar που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τη Fiat.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top