Δείτε τι έκανε για τα παιδιά η MINI Lifestyle Collection

Όλα τα παιγνίδια και τις τιμές

Δείτε τι έκανε για τα  παιδιά  η MINI Lifestyle Collection

Τα συναρπαστικά και έξυπνα σχεδιασμένα παιδικά προϊόντα της MINI Lifestyle Collection μετατρέπουν την κάθε ημέρα σε μία ξεχωριστή εμπειρία μέσα και έξω από το σπίτι.

Το  σετ Χειροτεχνίας, MINI Kids Craft Set Animals και MINI Kids Craft Set Automotive (Λιανική Τιμή €16.00 έκαστο) μεταμορφώνουν τους μικρούς σε εφευρέτες που δημιουργούν με τις διάφορες συσκευασίες (π.χ. ρολά και χαρτόνια) ένα δικό τους παιχνιδόκοσμο, με μερικά μόλις βήματα. 

Για όσους αγαπούν να ζωγραφίζουν τις κατασκευές τους, το σετ ζωγραφικής MINI Colouring Car Set (Λιανική Τιμή €20.00) διατίθεται με κόλλες χαρτιού πιστοποιημένες από το FSC και υψηλής ποιότητας μπογιές “Stabilo Woody 3 σε 1” για τη σχεδίαση και συναρμολόγηση ενός εξατομικευμένου ΜΙΝΙ. Το πάνινο αυτοκινητάκι MINI Knitted Car (Λιανική Τιμή €53.00) από πλεχτό βαμβάκι με μαλακή γέμιση, είναι η μόνιμη παρέα-αγκαλιά για τους νεαρούς εξερευνητές.

Το σετ θερμοκολλητικών μοτίφ MINI Iron - On Patch Set (Λιανική Τιμή €16.00), που αποτελείται από πέντε διαφορετικά σχέδια ζώων από διάφορα υλικά, χαρίζει σε κάθε T-shirt μία προσωπική πινελιά. Επίσης χρησιμοποιείται και σαν διακοσμητικό ‘μπάλωμα’ σε ένα παντελόνι.

Οι μινιατούρες MINI Cooper S Pull Back 1:36 είναι πανέτοιμες για μία ημέρα αγώνα με τα ελατήρια κίνησής τους και κυκλοφορούν σε τρεις σπορ αποχρώσεις (Λιανική Τιμή €9.00). Για νεαρούς άνω των τριών, που θέλουν οι ίδιοι να κρατάνε το τιμόνι, το MINI John Cooper Works Go - Kart (Λιανική Τιμή €224.00) προσφέρει τη διάσημη αίσθηση go-kart της MINI, σε συνδυασμό με γνήσιο αγωνιστικό στυλ χάρη στο κόκκινο-μαύρο θέμα του John Cooper Works. Τέλος το πολύ μαλακό μαξιλάρι MINI World Cushion (Λιανική Τιμή €34.00) είναι τέλειο για χαλάρωση στο τέλος μιας ημέρας γεμάτης δράση.

Το σετ δώρου MINI Baby Gift Set (Λιανική Τιμή €47.00) περιλαμβάνει μια άνετη φόρμα και ασορτί καπέλο για γνήσια αίσθηση MINI από πολύ μικρή ηλικία. Τα χρώματα Lemon και Aqua δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση με το fresh white και σίγουρα θα προσελκύσουν την ίδια προσοχή με αυτόν που τη φοράει. Το MINI T - Shirt Kids Dip - Dye (Λιανική Τιμή €34.00) είναι αντίστοιχα πολύχρωμο, κάτι που το κάνει πραγματικά εντυπωσιακό και ‘must’ για ανερχόμενα αστέρια της μόδας. Η διαβαθμισμένη Lemon ή Aqua απόχρωση με τυπωμένο το έμβλημα ΜΙΝΙ δημιουργούν μία θαυμάσια εμφάνιση.

Παιδιά άνω των τριών ετών ή ύψους άνω των 90 cm μπορούν να εξερευνήσουν τον κόσμο με τις δικές τους δυνάμεις πάνω σε ένα ποδήλατο MINI Balance Bike (Λιανική Τιμή €112.00). Έξυπνα σχεδιασμένο, με χαμηλό πλαίσιο, μαρσπιέ, ρυθμιζόμενη σέλα και προσαρμοζόμενο τιμόνι με γκριπ ασφαλείας επιτρέπει την άνετη και ασφαλή βόλτα. Ο ανθεκτικός, ατσάλινος σκελετός σε Aqua, το μαύρο τιμόνι με σχέδιο MINI Signet, το λευκό λογότυπο MINI Wing Logo στο μαξιλαράκι τιμονιού και οι λευκές ζάντες αναδεικνύουν τη μοναδική σχεδίαση MINI.

Για λιλιπούτειους φίλους της περιπέτειας, το MINI Tricycle (Λιανική Τιμή €86.00) είναι ιδανικό για μίνι εκδρομές. Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας άνω των 18 μηνών ή ύψους άνω των 80 cm, διαθέτει αθόρυβους τροχούς με λευκές ζάντες, ένα εργονομικά χυτό κάθισμα και τιμόνι με γκριπ ασφαλείας. Όλα αυτά κάνουν το τρίτροχο ένα ασφαλές και κομψό παιχνίδι για βόλτες μέσα και έξω από το σπίτι.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top