To M-Sport Ford Fiesta WRC έγινε LEGO

Στη συλλογή Speed Champions της LEGO και η Mustang Fastback 1968

To M-Sport Ford Fiesta WRC έγινε  LEGO

Η Ford, το LEGO Group και οι ειδικοί των ράλι της M-Sport παρουσίασαν ένα νέο μοντέλο της συλλογής LEGO Speed Champions που ζωντανέψει τη συγκίνηση των αγώνων ράλι στα σπίτια των Ευρωπαίων οπαδών του – πρόκειται για το M-Sport Ford Fiesta WRC rally car που κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι σχεδιαστές της LEGO κατάφεραν να αναπαράγουν την εκπληκτική εμφάνιση του M-Sport Ford Fiesta WRC με τα φουσκωμένα φτερά και τις εντυπωσιακές εμπρός και πίσω αεροτομές. 

Το νέο kit car διαθέτει μία γκάμα από διαφορετικές ζάντες, δύο ανταλλακτικά καπό – το ένα μάλιστα με προβολείς για οδήγηση τη νύχτα – τα αυτοκόλλητα γραφικά του αυθεντικού και μινιατούρα του οδηγού με κράνος και αγωνιστική φόρμα που μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο μέσα από το αφαιρούμενο παρμπρίζ. Το μοντέλο Ford Fiesta M-Sport WRC της συλλογής LEGO Speed Champions αποτελείται από 203 τουβλάκια, συναρμολογημένο δε έχει μήκος 13 εκατοστών και πλάτος / ύψος 6 εκατοστών.

Η Ford με τη LEGO παρουσίασαν επίσης ένα ακόμη νέο kit της γκάμας LEGO® Speed Champions, τη Ford Mustang Fastback του 1968. Το μοντέλο που αποτελείται από 184 τουβλάκια είναι σε πράσινο χρώμα με χρυσές ζάντες και συνοδεύεται από timing board, αυτοκόλλητα αγωνιστικά γραφικά, αφαιρούμενο παρμπρίζ και μία μινιατούρα οδηγού με κλασική αγωνιστική φόρμα.Η περίφημη Ford GT40 όπως και το νέο αγωνιστικό Ford GT που κέρδισαν στις 24 Ώρες του Le Mans αντίστοιχα το 1966 και το 2016, αποτελούν επίσης μοντέλα της συλλογής LEGO Speed Champions.

Τα νέα μοντέλα της σειράς LEGO® Speed Champions, το αγωνιστικό των ράλι M-Sport Ford Fiesta WRC και η Mustang Fastback του 1968 θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία στο LEGO.com/shop από την 1η Μαρτίου 2018, σε τιμή λιανικής 14,99 ευρώ το καθένα. 

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top