Η Nissan τα παιδιά της… UEFA

Τι κάνει για το μέλλον τους

Η Nissan τα  παιδιά της… UEFA

Η Nissan ενώνει τις δυνάμεις της με το  Ίδρυμα για τα Παιδιά της UEFA και το streetfootballworld, για να στηρίξει τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις της  Sport dans la Ville στη Γαλλία και  της Street League στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με σαφή προσανατολισμό στη  δημιουργία ενός "καθαρότερου, ασφαλέστερου, πιο δίκαιου" κόσμου, η Nissan ασχολείται ενεργά με το θέμα των περίπου 7 εκατομμυρίων νέων ηλικίας 15-24 ετών στην Ευρώπη που δεν έχουν ενταχθεί σε προγράμματα εκπαίδευσης, απασχόλησης και κατάρτισης (NEETs).

Ξεκινώντας στις αρχές Φεβρουαρίου,  οι διετείς συνεργασίες της Nissan στη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο ευθυγραμμίζονται με τις δραστηριότητες του Ιδρύματος Nissan Skills στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες επιδιώκουν να ενθαρρύνουν την επόμενη γενιά ταλέντων στον τομέα του σχεδιασμού, της μηχανικής και της μεταποίησης.

Το όραμα της Οργάνωσης Street League του Ηνωμένου Βασιλείου είναι να σταματήσει η ανεργία των νέων. Η Nissan θα υποστηρίξει προγράμματα "Ακαδημίας" στις περιοχές του Λονδίνου και του Valley Tees, όπου  συνεργάζονται με 20 νέους κάθε φορά, σε διάστημα 10 εβδομάδων. Μόνο το 2017, η Street League  προώθησε 1.731 νέους σε απασχόληση, εκπαίδευση ή κατάρτιση. Η Sport dans la Ville είναι η κορυφαία μη κερδοσκοπική ένωση της Γαλλίας, που απασχολεί αγόρια και κορίτσια με μειονεκτήματα, ηλικίας 6-25 ετών, προσφέροντας εκπαίδευση σε θέματα αθλητισμού και επαγγελματικής  κατάρτισης. Μέσω του προγράμματος "Job dans la Ville", ο οργανισμός παρέχει ατομική στήριξη σταδιοδρομίας, καθοδήγηση, εργασιακή εμπειρία και εργαστήρια δημιουργίας δεξιοτήτων. Το 2017, συνολικά 1.054 νέοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα Job dans la Ville σε όλη τη Γαλλία, με το 73% των συμμετεχόντων να έχουν καταφέρει να αποκτήσουν στη συνέχεια θέση εργασίας,  ή θέση σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Βαγγέλης Γκούμας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top