Ο Όμιλος Σαρακάκης φέρνει αγροτικά μηχανήματα στην Ελλάδα

Ποια μεγάλη εταιρεία αντιπροσωπεύει

Ο Όμιλος Σαρακάκης  φέρνει αγροτικά μηχανήματα στην Ελλάδα

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη αναλαμβάνει την Εισαγωγή – Διανομή  για όλη τη σειρά αγροτικών μηχανημάτων της Massey Ferguson . Ο Όμιλος Σαρακάκης θα είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις και την υποστήριξη after-sales όλης της σειράς προϊόντων MF που περιλαμβάνει τρακτέρ, θεριζοαλωνιστικές μηχανές, εργαλεία διαχείρισης σανού & ζωοτροφών και εξοπλισμό διαχείρισης υλικών.

Η λειτουργία της Massey Ferguson πρόκειται να ενσωματωθεί στον Τομέα Επαγγελματικών Οχημάτων & Μηχανημάτων του Ομίλου υπό τη Διεύθυνση του Φίλιππου Μενάγια. Ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Ομίλου, Γιάννης Παπαβασιλείου θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και λειτουργία της επιχειρηματικής μονάδας Saracakis MF (Massey Ferguson) στην Ελλάδα.

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου, Γιώργος Παππάς δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που αναλαμβάνουμε τη διανομής προϊόντων της αναγνωρισμένης μάρκας Massey Ferguson που είναι διάσημη και ευυπόληπτη στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να γίνουμε η πρώτη επιλογή για τους πελάτες προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία σε επίπεδο προϊόντων αλλά και υπηρεσιών. Η δημιουργικότητα και η καινοτομία είναι βασικοί μοχλοί στον τρόπο λειτουργίας μας. Με αυτή τη φιλοσοφία στοχεύουμε στη διασφάλιση της υγειούς ανάπτυξης και κερδοφορίας για τον Όμιλο Σαρακάκη, προσφέροντας παράλληλα ένα εργασιακό περιβάλλον που εμπνέει τους εργαζόμενους. Η νέα συνεργασία με τη Massey Ferguson μας  επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας μία μάρκα ποιότητας με τα υψηλότερα πρότυπα, η οποία προσφέρει στην εταιρεία μας μία συναρπαστική συνεργασία και επιχειρηματική ευκαιρία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε την ολοκληρωμένη σειρά των γεωργικών  μηχανημάτων στους πελάτες μας.»  Μία πλούσια σειρά μηχανημάτων MF θα εκτίθεται στο περίπτερο του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη στην Διεθνή Έκθεση Agrotica 2018 για γεωργικά μηχανήματα, εξοπλισμό και προμηθευτές, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ Helexpo στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης από 1-4 Φεβρουαρίου 2018.

Βαγγέλης Γκούμας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top