Δείτε που παρουσιάζεται η ““Κληρονομιά της FCA””

Θα θαυμάσετε Fiat-Abarth 850 TC, Alfa Romeo Spider και Spidereuropa Pininfarina - Abarth 695 Rivale και Fiat 124 Spider.

Δείτε  που παρουσιάζεται η  ““Κληρονομιά της FCA””

Η “Κληρονομιά της FCA” πρόκειται να λάβει μέρος στην 36 έκδοση του "Automotoretrò", που θα φιλοξενηθεί στο Lingotto Fiere, στο Τορίνο από την 1η έως τις 4 Φεβρουαρίου μαζί με την ένατη έκδοση του "Automotoracing". Μία από τις πιο σημαντικές ενότητες της εκδήλωσης πρόκειται να είναι σίγουρα η παρουσίαση που έχει προγραμματιστεί στις 12.30 μ.μ. την 1ης Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Lingotto, όπου ο Roberto Giolito θα παρουσιάσει καίριες καινοτομίες στις εργασίες της «Κληρονομιάς της FCA», το τμήμα της ομάδας που είναι αφιερωμένο στην διατήρηση και προώθηση της ιστορικής κληρονομιάς των μαρκών Alfa Romeo, Fiat και Abarth.

Το περίπτερο θα προβάλει τις τελικές και πιο εξεζητημένες εξελίξεις των μοντέλων που έχουν γράψει την ιστορία της Ιταλικής αυτοκίνησης: τις Alfa Romeo Spider, και Spidereuropa Pininfarina. Μαζί τους, ένα συναρπαστικό Fiat-Abarth 850 TC - πρόκειται σύντομα να υποστεί μία πλήρη αποκατάσταση - και δύο απολύτως νέα μοντέλα: το Fiat 124 Spider, ένας φόρος τιμής στο εικονικό αυτοκίνητο του παρελθόντος το οποίο παρέχει μία αυθεντική εμπειρία ενός roadster, εμποτισμένη με Ιταλικό συναίσθημα, τεχνολογία και στιλ, και ένα Abarth 695 Rivale: την ειδική σειρά που φέρνει μαζί την Abarth και την Riva, δύο Ιταλικές μάρκες με μία κοινή διάκριση στην προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και εξαιρετικές επιδόσεις.

Το θεαματικό περίπτερο του "Automotoretrò" είναι μία αναπαραγωγή ενός συνεργείου της δεκαετίας του πενήντα, αναφέροντας αντικείμενα και εξοπλισμό που όλα σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τις μηχανολογικές εργασίες. Συνεχίζοντας αυτή την γλώσσα, περιέχονται εγκαταστάσεις όπως τα γραφεία και ο αποθηκευτικός χώρος μέσα σε δύο μεγάλα κιβώτια. Η προσέγγιση του σχεδιασμού του περιπτέρου είναι βασισμένη στην ανάκτηση των θεμελιωδών χαρακτηριστικών από τον κόσμο της "κληρονομιάς".

Η  “Κληρονομιά της FCA”  προσκαλεί όλους τους επισκέπτες του Automotoretrò να δοκιμάσουν το νέο app το οποίο στοχεύει να γίνει το κινητό one-stop-shop για ιδιοκτήτες των κλασικών αυτοκινήτων των Ιταλικών μαρκών του Group, σε παγκόσμια πρώτη προβολή. Για να δοκιμάσουν και να σχολιάσουν την εμπειρία τους, οι επισκέπτες μπορούν να πάνε στο περίπτερο της “Κληρονομιάς της FCA”, όπου μπορούν επίσης να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο της πύλης www.fcaheritage.com και να ενημερωθούν πότε θα βγει στον αέρα το app.

Βαγγέλης Γκούμας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top