Ποιές είναι οι αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της BMW AG

Με μεγάλη εμπειρία τα στελέχη

Ποιές είναι οι αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της BMW AG

Την 1η Ιανουαρίου 2018, ο Pieter Nota θα πλαισιώσει το Διοικητικό Συμβούλιο της BMW AG ως υπεύθυνος Πωλήσεων και Μάρκας BMW και του τμήματος aftersales του BMW Group. Μετά την διαδοχή του από τον Pieter Nota, ο Dr Ian Robertson (HonDSc), σημερινός υπεύθυνος Πωλήσεων BMW και μέλος του Δ.Σ., θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εταιρία ως Ειδικός Εκπρόσωπος του BMW Group στο Ηνωμένο Βασίλειο, πριν αποχωρήσει στις 30 Ιουνίου 2018.

Ο Pieter Nota, ο οποίος θα αναλάβει το τιμόνι του τμήματος Πωλήσεων BMW από 1η Ιανουαρίου 2018, έρχεται στο BMW Group από την Royal Philips. Γεννημένος στην Ολλανδία, ο 52-χρονος είναι αυτή τη στιγμή Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της Philips και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του “Personal Health”, του επιχειρηματικού τομέα καταναλωτικών προϊόντων και λύσεων της εταιρίας. Πριν από τη θέση αυτή, ο Nota είχε διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Beiersdorf AG ως Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ και Καινοτομίας, ενώ προηγουμένως κατείχε διάφορες διοικητικές θέσεις στη Unilever σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ολλανδία και Πολωνία.

Βαγγέλης Γκούμας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top