Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου στο τιμόνι της Alfa Romeo Stelvio

Εμπειρία στα χιόνια

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου στο τιμόνι της Alfa Romeo Stelvio

Η δημοσιογράφος υγείας και παρουσιάστρια του star Κατερίνα Παπακωστοπούλου είχε μια δεκαήμερη οδηγική εμπειρία με το νέο alfa romeo stelvio τις μέρες της άδειας της στην Γερμανία και την Αυστρία. Η ίδια νοικιασε το αυτοκίνητο από το Μόναχο και στη συνέχεια οδήγησε μέχρι τις Αυστριακές άλπεις στο Ράνταστατ, το Σλαντμινγκ, το Χάλστατ, στο Σάλτσμπουργκ, το Ίνσμπρουκ και επέστρεψε στο Μόναχο.

Οδήγησε σε ένα χιονισμένο τοπίο με συνεχή και σφοδρή χιονόπτωση και δεν χρειάστηκε να βάλει καν αλυσίδες.χάρη και στην εξελιγμένη τετρακίνηση.  Εντυπωσιάστηκε από την ασφάλεια και τα κρατήματα του αυτοκινήτου αλλά και την τέλεια λειτουργία του gps που την πήγε με άνεση ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά. Τα θερμαινόμενα καθίσματα ήταν ιδανικά για να στεγνώνουν τα ρούχα από το χιόνι μέσα σε λίγα λεπτά ενώ το τιμόνι που επίσης θερμαίνεται έδινε μια αίσθηση ευεξίας στην οδήγηση.

Το σύστημα ελέγχου ταχύτητας την κρατούσε πάντα εντός ορίων, έτσι στην Αυστρία δεν ξεπέρασε τα 100 χλμ την ώρα στις εθνικές οδούς. Λίγο πιο ελαστικοί είναι οι Γερμανοί που  αφήνουν τον οδηγό να τρέξει και με 130  χλμ./ ώρα σε κάποια σημεία του εθνικού δρόμου. Οι χώροι ήταν πολύ άνετοι. Οι βαλίτσες χωρούσαν με άνεση στο πορτ-μπαγκάζ ενώ ο χώρος μεγάλωνε όταν έριχνε τα πίσω καθίσματα. Ο όγκος του αυτοκινήτου και τα υπέροχα καθίσματα της έδωσαν ένα αίσθημα ασφάλειας σε όλο το ταξίδι,

Tελικά η Αlfa Romeo Stelvio  γοητεύει και τις γυναίκες.

 Bαγγέλης Γκούμας

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top