Δείτε γιατί ανακαλούνται Seat Mii στην Ελλάδα

Ποια μοντέλα αφορά η ανάκληση

Δείτε γιατί ανακαλούνται  Seat Mii στην Ελλάδα

Η εταιρεία ΤΕΧΝΟΚΑΡ - AUTOHELLAS A.T.E.E., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας  ανακαλεί προληπτικά 88 οχήματα Seat Mii (τύπος ΑΑ) . Από αυτά τα 56 οχήματα είναι Mii model year 2017 με  αριθμούς  πλαισίων από VSSZZZAAZHD312576 έως VSSZZZAAZHD313014 και τα32 οχήματα Mii model year 2018 έχουν αριθμούς πλαισίου  από VSSZZZAAZJD300006 έως VSSZZZAAZJD305646.

Στα συγκεκριμένα  αυτοκίνητα είναι πιθανό ο αφαιρούμενος δακτύλιος ρυμούλκησης, ο οποίος βρίσκεται στο κιτ εργαλείων του οχήματος, να μην έχει συγκολληθεί σωστά. Αυτό έχει αποτέλεσμα εάν τοποθετηθεί ένας ελαττωματικός δακτύλιος ρυμούλκησης, είναι πιθανόν ενώ το όχημα ρυμουλκείται, το δακτυλίδι να σπάσει. Καθώς το σκοινί ρυμούλκησης είναι υπό σημαντική φόρτιση, όταν αυτό χαλαρώσει, μπορεί να υπάρξει κίνδυνος να χτυπήσει ανθρώπους ή αντικείμενα.

Πάντως μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν με επιστολή  για να πάνε στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Seat Service, για να γίνει ο έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν στη γραμμή εξυπηρέτησης Seat Line 800 11 80000 αλλά και μέσω  της εφαρμογής επικοινωνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.seat.gr/corporate/contact-us.html.

Βαγγέλης Γκούμας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top